Goedkope vakantie boeken

20 dagen Benidorm voor €130,-

20 dagen Benidorm voor €130,-
€130

Bekijk deal

Deze deal zal je niet snel nog eens tegen komen. 20 dagen naar Benidorm inclusief vlucht, transfer en accommodatie en je gelooft het niet maar ook het ontbijt is inbegrepen voor €130,- Goedkoper naar Spanje gaat je niet lukken! Bijna 3 weken genieten aan de Costa Blanca...

Port Vista Oro Benidorm

Ligging

Het hotel ligt op slechts 350 meter afstand van het Levante strand dus je zit ook nog eens op een perfecte locatie. Winkelen doe je op loopafstand in het historische stadje en ook voor het eten in een goed restaurant hoef je niet ver te lopen. Kortom aan de locatie van hotel Port Vista Oro ligt het zeker niet. 

Faciliteiten

Het hotel is gebouwd in 1970 en goed onderhouden. Het hotel telt 90 kamers en er is een lift, op de kamer kun je je kostbare spullen opbergen in het kluisje en internetten doe je via de WiFi van het hotel. In het gebouw zijn een restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar gevestigd dus als je een keer niet naar buiten wil dan kan je ook eten en een drankje doen in het hotel.

Port Vista Oro Benidorm

Kamers

De kamers van hotel Port Vista Oro zijn allen voorzien van airco, verwarming, een keuken en een eigen badkamer. Op de kamers staat verder een TV en de badkamers zijn voorzien van een föhn. Er zijn speciale gezinskamers aanwezig.

Vakantie Benidorm

Zwembad

Uiteraard wil je zwemmen tijdens jouw vakantie in Spanje en dat kan in dit hotel. Er is een zwembad en tevens een kinderbad. Lekker zonnen bij het zwembad? Ook dat kan op een van de bedjes op het zonneterras. Bij het zwembad is een bar gevestigd waar je een drankje kunt bestellen.

vakantie Costa Blanca

Je kunt kunt reserveren obv ontbijt, halfpension, volpension en all-inclusive. Bepaalde dieetgerechten worden op verzoek klaar gemaakt.

Vakantie Benidorm

Benidorm is een heerlijke vakantiebestemming als je van zon, zee en strand houdt. Slenteren over de mooie boulevard en op een terras een drankje doen maken jouw vakantie in Benidorm compleet. Als je van het nachtleven wil genieten dan kan je je hart ophalen in Benidorm. Kortom, als je voor weinig geld van een heerlijke welverdiende vakantie in Spanje wilt genieten dan mag je deze aanbieding niet missen.

Tip: Bekijk ook de beste hotels in Benidorm

Belangrijkste info:
20 dagen
Halfpension
Vliegen vanaf Weeze
Incl. handbagage
Incl. transfer
Je kunt vertrekken op 4 & 6 januari

Bekijk deal