Goedkope vakantie boeken

10 beste hotels van Benidorm

10 beste hotels van Benidorm
Top 10 beste hotels in Benidorm

Bekijk deal

Op zoek naar de beste hotels in Benidorm, waar de zon altijd schijnt en de stranden kilometers lang zijn? Tijdens je verblijf in deze prachtige kuststad wil je natuurlijk genieten van het allerbeste dat deze bestemming te bieden heeft.

De beste hotels in Benidorm

Daarom nemen we je graag mee op een reis langs de allerbeste hotels in Benidorm. Van luxueuze resorts met adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee tot gezellige boetiekhotels in het hart van de stad, Benidorm heeft voor ieder wat wils.

Ontdek met ons de gastvrijheid, de faciliteiten en de unieke charme van deze topaccommodaties en bereid je voor op een onvergetelijke vakantie-ervaring aan de Costa Blanca.

 

1. Gran Hotel Bali (Benidorm)

 

Gran Hotel Bali

Het Gran Hotel Bali in Benidorm is een indrukwekkend symbool van luxe en elegantie aan de Costa Blanca. Met zijn 186 meter is het het hoogste hotel van Europa en biedt het adembenemende panoramische uitzichten op de azuurblauwe Middellandse Zee en de omliggende bergen.

De ruime kamers en suites zijn smaakvol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen. Gasten kunnen ontspannen aan het prachtige zwembad, genieten van gastronomische gerechten in de restaurants en zich vermaken in de uitgebreide recreatiefaciliteiten.

Of je nu komt voor ontspanning, entertainment of zakelijke doeleinden, Gran Hotel Bali levert ongeëvenaarde luxe en comfort.

Bekijk deal

 

 


2. Hotel Primavera Park

 

Hotel Primavera Park

Hotel Primavera Park in Benidorm is een gezellig en gastvrij hotel, perfect gelegen in het bruisende hart van deze populaire kustplaats. De comfortabele kamers bieden moderne voorzieningen voor een aangenaam verblijf, terwijl de nabijheid van de prachtige stranden en bruisende restaurants en winkels de gasten in het middelpunt van de actie plaatst.

Het hotel beschikt over een eigen restaurant waar heerlijke maaltijden worden geserveerd en een gezellige bar om te ontspannen na een dag vol avonturen.

Met vriendelijk personeel en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is Hotel Primavera Park de ideale uitvalsbasis om Benidorm te verkennen en te genieten van de levendige sfeer.

Bekijk deal

 

 

3. Port Benidorm Hotel & Spa

 

Port Benidorm Hotel & Spa

Het Port Benidorm Hotel & Spa is een toonaangevend hotel aan de Costa Blanca, gelegen in de bruisende badplaats Benidorm. Dit moderne en stijlvolle hotel biedt een onvergetelijke vakantie-ervaring. De ruime kamers zijn elegant ingericht en voorzien van moderne voorzieningen.

Gasten kunnen zich ontspannen aan het prachtige zwembad, genieten van uitstekende gerechten in het restaurant en zich verwennen met een bezoek aan de luxueuze spa.

Het hotel ligt op korte afstand van de schitterende stranden en levendige attracties van Benidorm, waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor zowel ontspanning als verkenning. Port Benidorm Hotel & Spa belichaamt luxe en comfort aan de Spaanse kust.

Bekijk deal

 

 

4. Sol Pelicanos Ocas

 

Sol Pelicanos Ocas

Hotel Sol Pelicanos Ocas is een levendig resort in Benidorm, bekend om zijn bruisende sfeer en uitstekende voorzieningen. De ruime kamers en suites zijn comfortabel ingericht en bieden moderne gemakken voor een aangenaam verblijf.

Je kunt kiezen uit diverse eetgelegenheden, waaronder buffet- en à-la-carterestaurants en genieten van een breed scala aan culinaire ervaringen. Het resort heeft meerdere zwembaden omringd door zonneterrassen en tropische tuinen, perfect om te ontspannen. Bovendien biedt het hotel entertainment en activiteiten voor alle leeftijden, waardoor het ideaal is voor gezinnen.

Sol Pelicanos Ocas is de perfecte bestemming voor een levendige en plezierige vakantie in Benidorm.

Bekijk deal

 

 

5. Hotel Prince Park

 

Hotel Prince Park

Hotel Prince Park, gelegen in het hart van Benidorm, biedt betaalbare en comfortabele accommodaties voor reizigers. De kamers zijn eenvoudig ingericht, maar voorzien van essentiële voorzieningen voor een aangenaam verblijf.

Je kunt ontspannen bij het zwembad op het dak met uitzicht op de stad, of genieten van smakelijke maaltijden in het restaurant. De centrale ligging van het hotel maakt het gemakkelijk om de bruisende straten, winkels en restaurants van Benidorm te verkennen, evenals de nabijgelegen stranden.

Hotel Prince Park is een budgetvriendelijke optie voor diegenen die willen genieten van de levendige sfeer van deze populaire badplaats.

Bekijk deal

 

 

6. Hotel Poseidon Playa

 

Hotel Poseidon Playa

Hotel Poseidon Playa is een uitnodigend toevluchtsoord aan de prachtige kust van Benidorm. Dit charmante hotel biedt comfortabele kamers met een eigentijdse inrichting en een balkon met uitzicht op de Middellandse Zee.

Je kunt genieten van het verfrissende buitenzwembad, omringd door zonneterrassen, of ontspannen in de verwarmde binnenjacuzzi.

Het restaurant serveert heerlijke buffetmaaltijden en er is ook een gezellige bar voor drankjes en snacks.

Met een centrale locatie zijn de levendige straten, winkels en restaurants van Benidorm gemakkelijk te bereiken, evenals het zandstrand op slechts een steenworp afstand.

Hotel Poseidon Playa biedt een ontspannen en sfeervolle vakantie-ervaring in een prachtige omgeving.

Bekijk deal

 

 

7. Hotel Madeira Centro

 

Hotel Madeira Centro

Hotel Madeira Centro is een modern en gastvrij hotel in het hart van Benidorm. De kamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle gemakken voor een comfortabel verblijf.

Gasten kunnen ontspannen bij het zwembad of genieten van een drankje in de bar. Het restaurant biedt gevarieerde buffetmaaltijden met lokale en internationale gerechten.

Met een centrale ligging zijn de stranden, winkels en uitgaansgelegenheden van Benidorm gemakkelijk bereikbaar.

Hotel Madeira Centro biedt de perfecte uitvalsbasis om te genieten van alles wat deze bruisende kustplaats te bieden heeft.

Bekijk deal

 

 

8. Gemelos 22

 

Gemelos 22

Gemelos 22 is een aantrekkelijk appartementencomplex in Benidorm, gelegen in de wijk Rincon de Loix.

De ruime appartementen bieden comfortabele accommodatie voor gezinnen en groepen. Elk appartement heeft een goed uitgeruste keuken, een eigen balkon en moderne voorzieningen.

Gasten kunnen ontspannen bij het grote zwembad, omringd door ligstoelen en weelderige tuinen, of genieten van een potje tennis op de eigen tennisbaan.

Het complex ligt op korte loopafstand van het populaire Levante-strand, evenals winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Gemelos 22 biedt de vrijheid en flexibiliteit van een appartement met de voorzieningen van een resort, ideaal voor een ontspannen vakantie in Benidorm.

Bekijk deal

 

 

9. Deloix Aqua Center

 

Deloix Aqua Center

Deloix Aqua Center is een prachtig hotel in Benidorm, dat zich onderscheidt door zijn uitgebreide aquatische faciliteiten en moderne voorzieningen.

De kamers en suites zijn eigentijds ingericht en bieden comfort en ontspanning. Het hoogtepunt van dit hotel is het enorme waterpark met glijbanen, zwembaden en een ontspannende lazy river, ideaal voor gezinnen en waterliefhebbers.

Daarnaast heeft het hotel ook een binnenbad en een wellnesscentrum voor ultieme ontspanning.

De eetgelegenheden bieden gevarieerde gerechten en er is een bar om te genieten van verfrissende drankjes.

Deloix Aqua Center biedt een combinatie van plezier, comfort en gastvrijheid voor een onvergetelijke vakantie in Benidorm.

Bekijk deal

 

 

10. Port Fiesta Park

 

Port Fiesta Park 


Port Fiesta Park is een levendig hotel in Benidorm dat perfect is voor reizigers die op zoek zijn naar plezier en vermaak.

De kamers zijn comfortabel en eigentijds ingericht, ideaal om na een dag vol avonturen te ontspannen. Het hotel heeft een groot buitenzwembad met een zonneterras, perfect om van de zon te genieten.

Gasten kunnen genieten van diverse activiteiten en entertainment, waaronder live shows en muziek. Het restaurant biedt gevarieerde maaltijden en er is een bar om te ontspannen met een drankje.

Met een centrale ligging zijn de stranden en bezienswaardigheden van Benidorm gemakkelijk bereikbaar. Port Fiesta Park staat garant voor een levendige en plezierige vakantie.

Bekijk deal

 

 

Beste hotels van Benidorm

Zoals je hebt kunnen zien heeft Benidorm genoeg goede hotels voor jouw vakantie. Van iconische luxe hotels met panoramische uitzichten op de Middellandse Zee tot gezinsvriendelijke resorts met aquaparken en animatieprogramma's.

De meeste hotels zijn goed uitgerust met moderne voorzieningen, zwembaden, restaurants en entertainmentopties. Je kunt kiezen tussen accommodaties dicht bij de prachtige stranden of in het bruisende centrum, waar het nachtleven en de winkels bloeien.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning aan zee, actieve avonturen of levendige uitgaansgelegenheden, Benidorm heeft de beste hotels voor elk budget en smaak om je vakantie onvergetelijk te maken aan de Spaanse kust.

Bekijk deal