Goedkope vakantie boeken

All-inclusive spetterpret voor het hele gezin in Splashworld, Turkije

All-inclusive spetterpret voor het hele gezin in Splashworld, Turkije
€525

Bekijk deal

Stel je even voor. Twee waanzinnige waterparken, het strand binnen handbereik, verschillende sport faciliteiten, entertainment en zelfs een kapper. Ben je al om? Dan komt nu de klapper: jij kunt voor €525 per persoon 8 dagen naar SPLASHWORLD Eftalia Aqua Resort & Spa. En hadden we al verteld dat deze deal op basis van all-inclusive is? Ben jij al aan het boeken?

SPLASHWORLD Eftalia Aqua Resort & Spa ligt vlakbij de Turkse badplaats Alanya, aan de Turkse Riviera. Ben je even uitgekeken op all (water)pret die het park je te bieden heeft? Dan pak je de Dolmus-bus naar Alanya. De winkels hier zijn tot laat in de avond open en op de terrassen blijft het zeker tot middernacht gezellig druk. Je kunt hier dus heerlijk eten, drinken, mensen kijken en mooie souvenirs inslaan. Maar wil je eigenlijk wel van het resort af? Want er is echt een hele hoop te doen op Eftalia

SPLASHWORLD zijn populaire, toeristische waterparken in Turkije. Ze worden omringd door uitstekende all-inclusive hotels, net zoals Eftalia Aqua Resort & Spa. Vakanties naar SPLASHWORLD zijn ideaal voor het hele gezin. Kinderen vermaken zich de hele dag op de waanzinnige glijbanen en in de zwembaden, zodat jullie als ouders rustig een boekje kunnen lezen aan de rand van het zwembad. Ben je meer van de zee? Je kunt het strand bereiken door een voetgangerstunnel en binnen enkele minuten ben je er. Je vindt op het strand trouwens ook Eftalia Island. Dit is nog een extra waterpark, met meer dan 10 glijbanen. Op Eftalia Island zijn ook het a la carte restaurant en de discotheek gevestigd. Na een lekker diner kun je dus meteen door om al de calorieën er weer af te dansen.

Verder vind je op het resort een hoop mogelijkheden om een hapje te eten en te drinken: het eerder genoemde a la carte restauant, het buffetrestaurant, 5 bars en 3 snackbars. Verder kun je gebruik maken van de hammam, sauna, heel veel sportfaciliteiten en het activiteitenprogramma. Het fijnst aan dit park, is dat er echt is gedacht aan het gezin met kinderen. Want naast al die gave glijbanen, hebben ze ook een speeltuin en een miniclub. Daarnaast zijn er babybedjes en kinderstoelen beschikbaar. Dit wordt waarschijnlijk je meest onbezorgde vakantie ooit!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Nee
Prijs: €525 per persoon

Bekijk deal