Goedkope vakantie boeken

8 dagen Tenerife voor €335,-

8 dagen Tenerife voor €335,-
€335

Bekijk deal

Wil je echt even genieten van jouw zomervakantie en opstaan met het zonnetje? Dan is een vakantie naar Tenerife een perfecte optie voor jou! Op Tenerife schijnt het hele jaar door de zon, dus inpakken en wegwezen!

vakantie Tenerife

Je verblijft 8 dagen op Tenerife en je logeert in het 3-sterren appartement. Je betaald voor deze zonnige vakantie slechts 335 euro! Vertrekken doe je op 27 augustus vanaf Eindhoven.

Appartement Teneguia

Appartementencomplex Teneguia heeft alles wat jouw strandvakantie naar Puerto De La Cruz compleet gaat maken. Het strand ligt op nog geen 200 meter vanaf je kamer en het centrum ligt ook op loopafstand. 

De kamers zijn 32 m² groot en zijn uitgerust met een gecombineerde woon-/slaapkamer, een kleine slaapkamer, een kitchenette, een eethoek, een badkamer, een balkon, een satelliet-tv, een telefoon en een kluis (tegen betaling). Het beddengoed en de handdoeken worden 3 keer per week verschoond. 

Appartement Teneguia

Vakantie Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz is een toeristische plek op Tenerife maar ook als je een natuurliefhebber bent is dit een echte aanrader. Puerto de la Cruz ligt aan de noordkust van Tenerife en wordt niet voor niets de bloeiende stad van Tenerife genoemd. Het ligt in de mooie Orotava Vallei, aan de voet van vulkaan El Teide.

Als je dus even wat anders wilt dan luieren op het strand dan zijn er genoeg mogelijkheden in Puerto de la Cruz.

Bekijk deal