Goedkope vakantie boeken

Lang weekend Milaan incl. vlucht & hotel

Lang weekend Milaan incl. vlucht & hotel
€156

Bekijk deal

Even lekker genieten en shoppen in dé modestad Milaan? Dat kan nu wel heel voordelig! Voor €156,- per persoon verblijf je 4 dagen in Milaan inclusief vlucht en je logeert in een 4-sterren hotel.

Je vliegt op 29 november naar Milaan en komt op maandag 2 december weer terug. Je hebt dus genoeg tijd om al het moois wat deze stad te bieden heeft te bekijken. Het 4-sterren hotel waar je logeert is gelegen in een rustige buurt. Vlakbij het hotel ligt het metrostation waar vandaan je snel het centrum kunt bereiken. 

Milaan

Best Western Antares Concorde

In het hotel zal het je aan niets ontbreken je kunt zelfs gebruik maken van de fitnessruimte en je hebt gratis WiFi op je kamer. Vanuit het hotel sta je met 15 minuten in het centrum van Milaan als je de metro pakt. Dit hotel ligt op een ideale locatie voor jouw stedentrip.

Stedentrip Milaan

Een stad als Milaan heeft veel te bieden en zeker als je gek bent op mode en winkelen. Maar ook als je wat van de geschiedenis van deze stad wilt zien zit je goed. Bezienswaardigheden als de kathedraal van Milaan, Torre Branca en voor de voetballiefhebbers het San Siro moet je gezien hebben. Maar ga vooral lekker genieten als je in Milaan bent want of je nu van cultuur houdt, wilt shoppen, bezienswaardigheden wilt bekijken of lekker wilt eten in Milaan kan het allemaal!

Bekijk deal