Goedkope vakantie boeken

Zomer 2020 in Nederland

Zomer 2020 in Nederland
v.a.169,-

Bekijk deal

Wil je deze zomer ondanks corona toch op vakantie in Nederland met het hele gezin? Dan is het verstandig om niet te lang te wachten met boeken. De reserveringen voor een vakantie in Nederland lopen inmiddels storm wacht daarom niet te lang.

Nu een vakantie naar Curacao of Spanje er niet in zit. Wat dacht je van een vakantie in een bungalow van Roompot met het hele gezin? De bungalows staan verspreid over heel Nederland dus waar je voorkeur ook naar uitgaat er is altijd wel een bestemming waar jij heen kan.

Roompot Egmond aan Zee

Ga je graag naar het strand? Reserveer dan een kamer in het appartementencomplex gelegen in Egmond aan Zee bij de Graaf van Egmont. Dit kleinschalige appartementencomplex is van alle gemakken voorzien, er zijn saunafaciliteiten, je kunt er zwemmen in het zwembad en je loopt zo het strand van Egmond op. 

Roompot

Roompot Limburg

Of beleef je jouw vakantie liever in de natuur van Limburg? Ook daar kan je terecht als je een vakantie boekt via Roompot. In het hart van Limburg ligt Buitenhof De Leistert waar het jou aan niets zal ontbreken. Je verblijft in een luxe vakantieboerderij in een prachtige omgeving.

Roompot Friesland

Slapen in een havenwoning? Ook dat is mogelijk als je naar Friesland gaat. Bij Havenresort Terherne verblijf je in een unieke havenwoning met een prachtig uitzicht over de haven Kameleondorp Terherne. De havenwoningen staan bekend om de unieke ligging tussen het Sneekermeer en de Terhernster poelen. In het gebied zijn veel wandel- en fietsroutes dus je kunt erop uit!

Vakantieparken Nederland

Overnacht je liever in een luxe villa? Dan is een vakantie in de Noordzee Résidence Cadzand-Bad aan de Zeeuws-Vlaamse kust een goede optie voor jou. De luxe villa’s hebben een grote tuin en bieden veel comfort. Rondom het park zijn er enkele goede restaurants gevestigd en voor de kinderen is er ook genoeg te doen.

Wat je plannen voor de zomer van 2020 ook zijn, je kunt in Nederland alle kanten op. De parken van Roompot liggen op mooie locaties en zijn van alle gemakken voorzien. Waar je ook naar toe wilt wacht niet te lang met reserveren. Door de grote vraag naar vakanties in Nederland moet je er bijtijds bijzijn.

Bekijk deal