Goedkope vakantie boeken

Naar de zon in de meivakantie 2024

Naar de zon in de meivakantie 2024
Goedkope zonvakantie mei 2024 boeken

Bekijk deal

Ga naar de warmte tijdens een mei zonvakantie en ontdek de betoverende bestemmingen voor jouw ultieme mei zonvakantie. Van de oude charme van Griekenland en het mysterieuze Egypte tot de levendige cultuur van Turkije en de zonnige stranden van Spanje, deze reis belooft een perfecte mix van geschiedenis, ontspanning en zonnige avonturen. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring onder de mediterrane zon.

Wanneer is het meivakantie in 2024?

De meivakantie in Nederland is elk jaar anders en varieert per regio. In 2024 hebben de regio Noord, Midden en Zuid meivakantie in de periode 27 april t/m 5 mei (weeknummers 17 & 18).

  • Meivakantie regio Noord 27 april t/m 5 mei 2024
  • Meivakantie regio Midden 27 april t/m 5 mei 2024
  • Meivakantie regio Zuid 27 april t/m 5 mei 2024

Een zonnige meivakantie in Spanje

 

Meivakantie Spanje

In mei komt Spanje tot leven met een overvloed aan kleur en energie. Geniet van zonnige dagen aan de Middellandse Zee, ontdek de bruisende steden met hun levendige straatleven en proef de heerlijke tapas op gezellige terrassen.

Of je nu kiest voor de culturele pracht van Barcelona, de historische charme van Sevilla, of gewoon wilt ontspannen aan de Costa del Sol, een mei vakantie in Spanje belooft een perfecte mix van cultuur, gastronomie en ontspanning onder de Spaanse zon.

Weer Spanje in mei

In mei schommelt de gemiddelde temperatuur in Spanje tussen de 20 en 30 graden Celsius, afhankelijk van de regio. Barcelona en het noordoosten ervaren milde dagen rond de 20-25 graden, terwijl Madrid en Centraal-Spanje genieten van warmere temperaturen tussen de 25 en 30 graden. Het zuiden, zoals Sevilla, kan zelfs temperaturen boven de 30 graden bereiken.

Aan de kustgebieden, zoals de Costa del Sol, heerst een aangename sfeer met dagtemperaturen tussen de 20 en 25 graden.

Bekijk vakantie

 

 


 

Griekenland tijdens de meivakantie

 

Mei zonvakantie Griekenland

Mei in Griekenland betekent een betoverend samenspel van zonnig weer, azuurblauwe wateren en historische pracht. Verken de oude ruïnes, proef de heerlijke lokale gerechten in sfeervolle tavernes, en ontspan op de gouden stranden met een verfrissende bries.

Met temperaturen die perfect zijn voor sightseeing en ontspanning, belooft een mei vakantie in Griekenland een onvergetelijke reis vol culturele ontdekkingen en ontspannen momenten aan de Egeïsche kust.

Weer Griekenland in mei

In mei varieert de gemiddelde temperatuur in Griekenland tussen 20 en 25 graden Celsius. De lente bereikt zijn hoogtepunt, waardoor aangename en milde weersomstandigheden ontstaan. De zon begint krachtiger te schijnen, en de dagen worden langer.

Dit maakt mei een ideale periode om Griekenland te bezoeken, met aangename temperaturen die perfect zijn voor het verkennen van historische bezienswaardigheden, ontspannen op prachtige stranden en te genieten van de sfeer van de Griekse cultuur. 

Bekijk vakantie

 

 


 

Genieten van het zonnige Portugal in mei

 

Meivakantie Portugal

In mei geniet je in Portugal van de prachtige natuur en het heerlijke klimaat. Verken de smalle straatjes van Lissabon, bewonder de historische architectuur van Porto, en ontspan aan de prachtige stranden van de Algarve. Geniet van de culinaire hoogstandjes, ontdek de rijke geschiedenis en proef de wereldberoemde portwijn.

Met de sfeervolle steden, adembenemende landschappen en gastvrije cultuur, biedt een mei vakantie in Portugal een perfecte mix van ontspanning en ontdekking.

Weer Portugal in mei

In mei ligt de gemiddelde temperatuur in Portugal tussen 18 en 25 graden Celsius. Het weer is mild en aangenaam, waardoor het een uitstekende tijd is om het land te verkennen.

De dagen zijn langer, en de lente biedt ideale omstandigheden om te genieten van de diverse landschappen en culturele attracties.

Bekijk vakantie

 

 


 

Gran Canaria, ook in mei een heerlijke zonvakantie bestemming

 

Mei zonvakantie Gran Canaria

In mei komt Gran Canaria tot bloei als een waar paradijs voor zonzoekers. Verwacht aangename temperaturen, perfect om de diverse landschappen van dit Canarische eiland te verkennen.

Of je nu ontspant op de gouden stranden van Maspalomas, wandelt door de groene valleien van Tamadaba of geniet van het bruisende nachtleven in Las Palmas, een mei vakantie op Gran Canaria biedt een ideale mix van ontspanning, avontuur en levendige cultuur onder de stralende zon.

Het aanbod van all-inclusive hotels is groot op Gran Canaria. Zo geniet jij nog meer van je welverdiende meivakantie op Gran Canaria.

Weer Gran Canaria in mei

In mei varieert de gemiddelde temperatuur op Gran Canaria tussen 18 en 25 graden Celsius. Het eiland biedt aangename lenteomstandigheden, perfect voor zowel strandliefhebbers als avontuurlijke reizigers.

De zon schijnt overvloedig, waardoor mei een ideale maand is om te genieten van de natuur en de diverse activiteiten die het eiland te bieden heeft.

Bekijk vakantie

 

 


 

Goedkoop op zonvakantie in mei naar Turkije

 

Meivakantie Turkije

In mei op vakantie naar Turkije is genieten van vele zonnige dagen. Verken de rijke geschiedenis in Istanbul, wandel door de antieke ruïnes van Efeze, en ontspan aan de idyllische kusten van de Egeïsche Zee.

Met milde temperaturen is mei ideaal voor het verkennen van de culturele schatten en het genieten van de gastvrijheid van Turkije. Ontdek de bruisende bazaars, proef heerlijke kebabs en dompel jezelf onder in de warme Turkse gastvrijheid voor een onvergetelijke mei vakantie.

Als je naar Turkije gaat dan kun je genieten van de luxe die de all-inclusive hotels je te bieden hebben. De reisbureaus hebben een groot aanbod all-inclusive hotels in Turkije.

Weer Turkije in mei

In mei schommelt de gemiddelde temperatuur in Turkije tussen 20 en 25 graden Celsius. Het weer is mild en aangenaam, ideaal voor het verkennen van historische bezienswaardigheden, te ontspannen aan de kust of te genieten van de Turkse keuken.

De lente biedt prachtige omstandigheden voor een gevarieerde en aangename vakantie-ervaring in het land.

Bekijk vakantie

 

 


 

In de meivakantie naar Egypte

 

Meivakantie

Laat mei je naar de magie van Egypte brengen, waar de zonovergoten dagen en milde temperaturen een perfect decor vormen voor een betoverende vakantie.

Verken de tijdloze schoonheid van de piramides van Gizeh, cruise over de majestueuze Nijl en laat je verrassen door de levendige souks en historische schatten. Met de serene woestijnlandschappen en de betoverende cultuur biedt een mei vakantie in Egypte een unieke mix van avontuur en mysterie.

Weer Egypte in mei

In mei varieert de gemiddelde temperatuur in Egypte tussen 25 en 35 graden Celsius. Het weer is warm en zonnig, waardoor het een uitstekende tijd is om de oude monumenten te verkennen, zoals de piramides van Gizeh of te ontspannen aan de Rode Zee. Mei biedt aangename omstandigheden voor diverse activiteiten.

Bekijk vakantie

 

 


 

Lastminute meivakantie deals

Ook voor de meivakantie heb je veel last-minute vakantiedeals! Grijp de kans op spontane avonturen en ontdek exotische bestemmingen, van zonovergoten stranden tot culturele schatten.

Of je nu kiest voor een last-minute escapade naar Griekenland, Egypte, Turkije of Spanje, geniet van de opwinding van onverwachte ontdekkingen en ontspanning onder de warme lentezon. Pak je koffers en laat je verrassen door de mogelijkheden van een last-minute mei vakantie.


 

Goedkope meivakantie 2024 boeken

Ontdek voordelige mogelijkheden voor je meivakantie in 2024! Verken budgetvriendelijke opties en boek betaalbare accommodaties en vluchten naar bestemmingen zoals Griekenland, Turkije, Egypte of Spanje.

Door flexibel te zijn met data en bestemmingen kun je vaak interessante deals vinden. Check online reisplatforms en aanbiedingen voor last-minute kortingen om jouw betaalbare meivakantie te plannen en te genieten van een geweldige mei zonvakantie zonder je budget te overschrijden.

Bekijk deal