Goedkope vakantie boeken

8 dagen Gran Canaria €281,-

8 dagen Gran Canaria €281,-
€281

Bekijk deal

Zin om na te zomeren op Gran Canaria? Dan hebben wij nu een mooie aanbieding voor je! 8 dagen verblijven op dit heerlijke eiland voor €281,- in een prima appartement op een perfecte locatie. En over het weer hoef je je geen zorgen te maken. Goedkoper op vakantie kan bijna niet!

Appartement Guinea

Op vakantie naar Gran Canaria staat voor een periode volop zon, strand, relaxen en optimaal genieten. Het appartement Guinea waar je gaat logeren ligt in de bekende plaats Playa del Ingles. Deze plaats staat bekend om de levendige boulevard, het heerlijke zandstrand en de helderblauwe zee. Kortom een vakantie op Playa del Ingles heeft alles te bieden wat je van een heerlijke vakantie mag verwachten.

Appartement Guinea

Ligging appartement Guinea

Appartement Guinea ligt op 300 meter van het prachtige strand en een paar minuten lopen vanaf de winkelcentra Kasbah en Metro. Ook als je lekker wilt eten kun je lopend naar een van de restaurants in de buurt. De bars en andere uitgaansgelegenheden liggen ook allemaal op loopafstand van je appartement.

Facaliteiten

Het complex telt 55 appartementen in een gebouw van 7 verdiepingen. Uiteraard is er een lift en op de kamers kun je je waardevolle spullen opbergen in een kluisje. Appartement Guinea beschikt over parkeergelegenheid en in het gebouw is een ontvangsthal. In de kamer van je appartment staat een eettafel, een keuken met koelkast, een magnetron en je hebt de mogelijkheid om zelf thee en koffie te zetten. Verder zijn alle kamers voorzien van een eigen badkamer met bad en douche. Er is een balkon en je kunt TV kijken op je kamer.

Voor de strandliefhebbers is appartement Guinea een heerlijk adres, je loopt vanuit je appartment binnen enkele minuten het heerlijke strand van Playa del Ingles op. De centrale ligging van dit appartement is dan ook een van de veel genoemde pluspunten van dit complex. 

Dus voor wie eind september nog even lekker van de zon wil genieten en bovendien van alles wat dit eiland te bieden heeft is dit een aanbieding die je niet kunt laten lopen.

vakantie Gran Canaria

Bekijk deal