Goedkope vakantie boeken

Een droomvakantie op de Dominicaanse Republiek

Een droomvakantie op de Dominicaanse Republiek
€893

Bekijk deal

Een droomvakantie beleven en logeren in een vijfsterren adults only hotel. Hotel Riu Republica ligt aan het prachtige zandstrand van Punta Cana. In dit all inclusive hotel zal het jou aan niets ontbreken en zul je helemaal tot rust komen.

Hotel RIU Republica

Hotel Riu Republica

Het hotel bestaat uit 2 hoofdgebouwen en een bijgebouw, de gebouwen zijn 4 verdiepingen hoog. Zodra je aankomt zul je ontvangen worden met een glaasje champagne en uiteraard kun je gebruik maken van de gratis WiFi. De 1382 kamers beschikken allen over airconditioning en een badkamer met douche, toilet, dubbelde wasbak en haardroger. Voor iedere gast hangt er een badjas klaar. Tevens kun je gebruik maken van alle faciliteiten in de kamer zoals het USB oplaadpunt, televisie, likeurdispenser en het koffiezetapparaat.

Buiten dat je logeert in een prachtig hotel zul je als je buiten komt ook je ogen uitkijken. Met een zilverwit strand en een helderblauwe zee zul je nergens anders op de wereld het contrast tussen wit en blauw zo mooi aanschouwen. Punta Cana heeft een heerlijk klimaat en er wonen gastvrije mensen. 

Hotel RIU Republica Dominicaanse republiek

Hotel Riu Republica heeft maar liefst 8 buiten zwembaden waar je heerlijk kunt genieten op één van de ligbedden op het terras. Met 4 grote glijbanen kun je je helemaal uitleven als je één van de zwembaden bezoekt. De ligbedden mag je gratis gebruiken en dit geldt ook voor de handdoekenservice. Het hotel beschikt ook over een wellness met een stoombad en een Whirlpool (buiten). Voor de sportievelingen is Hotel Riu Republica the place to be als je op vakantie naar de Dominicaanse Republiek wilt. 

Als je op vakantie wil maar wel in een duurzaam hotel, dan is hotel Riu Republica voor jou het juiste adres. Dit hotel beschikt over het duurzaamheidskeurmerk Travelife Gold. Zo weet je dat deze accommodatie haar best doet voor mens, dier en milieu.

Hotel RIU Republica

Als je in Punta Cana bent dan is het aan te raden om de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek, Santo Domingo te bezoeken. Het is de oudste stad van Latijns-Amerika. In deze stad is zoveel moois te zien zoals de Alcázar de Colón deze oudste kathedraal behoort tot het voormalig Spaanse rijk. Of Convento de los Dominicos dit klooster ligt ten zuiden van El Conde en bestaat uit drie oude kerken. En zo zijn er nog veel bezienswaardigheden die je zeker moet gaan bezoeken als je in Santo Domingo bent.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 9 dagen
Verzorging: All Inclusive
Classificatie hotel: 4 sterren
Prijs: €894 per persoon

Bekijk deal