Goedkope vakantie boeken

Mallorca: meer dan zon, zee en strand

Mallorca: meer dan zon, zee en strand
€269

Bekijk deal

Wist je dat je in Europa ook gewoon een tropische vakantie kunt hebben? Je hoef er zelfs maar 2,5 uur voor te vliegen. Azuurblauwe zee, witte stranden, knusse baaitjes. We hebben het natuurlijk over Mallorca. En in oktober kun je daar dus heen voor maar €269 per persoon, inclusief vlucht, transfer en appartement. Wat een TOPdeal!

De witte zandstranden met overhangende palmbomen, immense kalksteenrotsen en glasheldere zee trekken jaarlijks vele zonaanbidders aan. Maar een vakantie Mallorca heeft meer te bieden dan zon, zee en strand; zoals prachtige bezienswaardigheden en heerlijke wijnen. Bovendien is het slechts 2,5 uur vliegen en is er geen tijdsverschil! Boek nu je vakantie Mallorca voor maar €269 en maak ook kennis met dit schitterende eiland.

Mallorca is het grootste eiland van de eilandengroep de Balearen en staat bekend om zijn levendige badplaatsen met lange boulevards, ruige achterland en schilderachtige oude stadjes. Het appartement waar je verblijft, ligt in El Arenal. Hier ga je niet heen voor de totale rust, maar om de levendigheid in het oude vissersdorp. Aan de haven en de boulevard vind je namelijk vele, gezellige terrasjes en hippe uitgaansgelegenheden. Toch komen je ogen ook niets te kort: door het oude stadscentrum is het heerlijk slenteren door de smalle, geplaveide straatjes.

Naast El Aranal en het strand is er nog meer te zien en te doen deze vakantie. Breng een bezoek aan Palma de Mallorca, de mediterrane hoofdstad met gezellige pleinen, trendy winkels en een grote jachthaven. Of Valldemosa, dat op 400 meter boven zeeniveau ligt. Je vindt hier architectuur met Arabische invloeden, olijfboomgaarden en het bekende klooster ‘Cartuja de Valldemosa’. Een andere tip: maak een panoramische tocht angs de bergen, uitkijkend over de olijfterrassen en slaperige dorpjes. En omdat Mallorca tot Spanje behoort, kun je elk uitstapje deze vakantie afsluiten met een heerlijke tapas avond. Wijntjes, hapjes, gezellige gesprekken, de zwoele avondlucht en het ruisen van de zee op de achtergrond: dit wordt een topvakantie!

Dit zijn de details: 

Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Corendon Dutch Airlines
Tussenstop: Nee
Prijs: €269 per persoon

Bekijk deal