Goedkope vakantie boeken

Droomvakantie naar Phuket, Thailand

Droomvakantie naar Phuket, Thailand
€907

Bekijk deal

Altijd al gedroomd van een super-deluxe verblijf in een vier-sterren resort? Met 4(!) verschillende zwembaden, het strand voor de deur, een prachtige tuin, een modern ingerichte lounge, je eigen terras of tuin, airco op de kamer, restaurants, bars en een snackbar? En dat ook nog eens op een exotische locatie? Voor €907 vlieg je naar Thailand (Phuket) met transfer en verblijf je 10 dagen in hotel Patong Merlin (incl. ontbijt).

Thailand wint aan populariteit als vakantiebestemming. Niet gek ook. Je hebt er witte stranden, fabelachtige resorts, verzorgde accommodaties, heerlijk eten voor weinig geld, vriendelijke mensen en interessante bezienswaardigheden. Een reis naar Thailand is de meest complete vakantie die je ooit hebt gehad.

Het hotel Patong Merling ligt in het hart van Patong Beach, het gezelligste gedeelte van het toeristische Phuket. Dit eiland is het grootste van Thailand en ook een van de belangrijkste. Door de gunstige ligging heeft het altijd een rol gespeeld voor het handelsverkeer over zee. Nederlanders, Engelsen en Fransen richten er handelsposten op, de prachtige herenhuizen in koloniale stijl zijn nog steeds te bewonderen. Ook kun je vanaf het hotel uitstapjes maken naar een van de vele Boeddhistische tempels die het eiland rijk is. Of boek je liever een compleet verzorgde boottocht langs de prachtige baaien van Phuket?

Ga zeker ook even kijken in de uitgaansstraat Bangla Road. Hier vinden allerlei dingen plaats die je thuis niet ziet, dus een open blik en humor zijn misschien wel handig om mee te nemen. Westerse mannen op zoek naar vrouwelijk gezelschap, ladyboys, extraverte mensen, dansende mensen op straat – Bangla Road is een unieke ervaring!

Dit zijn de details:

Periode: 10 dagen
Luchthaven: Schiphol (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: Emirates
Tussenstop: nee
Prijs: €907 per persoon

Bekijk deal