Goedkope vakantie boeken

Ontspannen op Mallorca

Ontspannen op Mallorca
€380

Bekijk deal

Er even helemaal tussenuit en genieten van de Spaanse zon op het eiland Mallorca? Logeren in een fijn hotel waar je helemaal tot rust zult komen. En dat alles voor een aangename prijs.

Sultan hotel Mallorca

Ligging

Het Sultan hotel ligt in het centrum van de gezellige wijk Ca’n Picafort. Je kunt hier prima winkelen, slenteren over de boulevard, uitgaan, een bezoek brengen aan de wekelijkse markt en uiteraaard lekker chillen op het prachtige strand. Het strand ligt op slechts 150 meter vanaf het hotel.

Kamers

Hotel Sultan telt 150 kamers welke eenvoudig zijn ingericht maar allemaal goed onderhouden zijn. Op iedere kamer staat een TV, huurkluisje, balkon of terras en een badkamer met douche en toilet. Alle kamers zijn voorzien van airco.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over een goed restaurant waar je kunt genieten van een goede maaltijd. Rondom het zwembad staan bedjes met parasols waar je heerlijk kunt genieten van het zonnetje. Er is ook een kinderbad aanwezig voor de kleintjes. Je kunt gebruik maken van de Wifi van het hotel en er is een receptie en doktersdienst aanwezig.

restaurant Sultan hotel

Mallorca

Mallorca is een heerlijk eiland voor als je alles uit je vakantie wilt halen. Of je nu wilt liggen op het strand of wat cultuur wil snuiven het kan allemaal op Mallorca. Wil je van de natuur genieten? Ga dan een keer naar Parc Natural de s'Albufera de Mallorca wat niet ver van je hotel af ligt. Uiteraard zijn er ook genoeg excursies te boeken op Mallorca dus vervelen zul je je zeker niet.

Bekijk deal