Goedkope vakantie boeken

Spotgoedkoop naar Macedonië

Spotgoedkoop naar Macedonië
€249

Bekijk deal

Als je nu een reis bij Corendon boekt via Opvakantiecheck.nl, ontvang je Kerstkorting! Daarom kunnen wij nu voor een schappelijke prijs deze mooie vakantie naar Macedonië aanbieden. Voor €249,- per persoon ga je op een 8-daagse vliegreis naar het Meer van Ohrid, met een verblijf in het Drim Hotel. En voor dit geld ga je eens naar een heel andere vakantiebestemming dan de Canarische eilanden of de Costa Brava.

Het fijne 4-sterren Drim Hotel beschikt over 200 kamers, allen ondergebracht in het hoofdgebouw. Het hotel is van alle gemakken voorzien. Zo is er een 24-uurs receptie, waar je ook kluisjes, 3 liften en een lobby vindt. In de verzorgde tuin ligt het zwembad met apart kinderbad, omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Wil je juist een dagje doorbrengen aan het Meer van Ohrid? Heb jij even geluk, want het hotel ligt direct aan het strand! Je kunt hier (tegen betaling) gebruik maken van een handdoekenservice, ligbedden en parasols. Boek je een verblijf op basis van halfpension? Dan kun je hier gewoon gratis gebruik van maken,. Overigens is er gratis WiFi in alle openbare ruimtes en kun je voor wat kleine boodschappen terecht in de minimarkt.

Macedonie 2016-12-21 om 10.37.45

Het gezellige centrum van Struga ligt maar 300 meter verderop, maar je kunt voor een hapje en een drankje ook terecht in het buffetrestaurant, het à-la-carterestaurant, de lobbybar, de poolbar of de beachbar van het hotel. Besluit je toch de wandeling naar Struga te maken, dan wordt je niet teleurgesteld. Dit is een sfeervol provinciestadje, met genoeg leuke eettentjes en barretjes. En misschien ook wel fijn: je vindt hier nog niet massa's toeristen. Je kunt dus echt nog genieten van een ander land, zonder overal Nederlanders om je heen te horen.

De verzorgde standaardkamers (1-3 personen) in het Drim Hotel zijn voorzien van een televisie, airconditioning, minibar (tegen betaling), kluisje (gratis), telefoon en gratis wifi. De badkamer beschikt over een bad of douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een balkon of terras. Tijdens je verblijf in het Drim Hotel kun je tevens gebruikmaken van volleybal, de fitnessruimte en massages (op aanvraag). In principe boek je je vakantie op basis van logies & ontbijt. Het ontbijt is in buffetvorm. Tegen een meerprijs kun je ook een verblijf boeken op basis van halfpension, dan kun je in de twee buffetrestaurants terecht voor het avondeten en hoef je niet op zoek naar een leuk restaurant in Struga. Wel zo handig! Daarnaast ontvangen halfpension gasten 10% korting op de drankjes tijdens het diner.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Corendon Dutch Airlines
Tussenstop: Nee
Prijs: €249 per persoon

Bekijk deal