Goedkope vakantie boeken

Luxer wordt het niet: Rocabella Resort & Spa op Santorini

Luxer wordt het niet: Rocabella Resort & Spa op Santorini
€1054

Bekijk deal

Op vakantie naar het schitterende Santorini? Santorini is een Grieks eiland waar je optimaal van jouw vakantie kunt genieten. Een luxe accomodatie vinden die er met kop en schouders bovenuit steekt qua kwaliteit op een eiland dat bekend staat om luxueuze verblijven, is nogal een uitdaging. Maar we hebben wat voor je gevonden!

Sta ons toe om je kennis te laten maken met een van de mooiste boetiekhotels op Santorini: Rocabella Resort & Spa. Dit complex ligt hoog in de grillige heuvels, boven de saffierachtige Egeïsche zee en met een adembenemend uitzicht op de prachtige Caldera. Het stadje Imerovigili ligt zo’n 1,5 kilometer verderop en is prima bereikbaar met de auto, of zelfs te voet. Dit hotel is een echt toevluchtsoord voor iedereen wie op zoek is naar exclusiviteit en rust. Tegelijkertijd is het de perfecte mix van authentiek Santorini en een modern, minimalistisch design.

Rocabella Resort & Spa ademt ontspanning en voelt overal even ‘koel’ aan. Daar zorgen de witgeschilderde muren, binnenplaatsen die zijn overschaduwd met linnen doeken en de zwembaden wel voor. Ook de kamers stralen deze sfeer uit: modern meubilair, kleurrijke details en flatscreen tv’s. Alle suites hebben trouwens een eigen balkon, waar je ‘s avonds met je lief samen heerlijk kunt genieten van de zonsondergang en een goede cocktail. Sommigen suites zijn zelfs voorzien van een bubbelbad in de open lucht!

Een verblijf in het Rocabella Resort & Spa betekent ook een geweldig ontbijt. Het buffet biedt onder andere de keus in eieren, spek, Griekse streekproducten, yoghurt en muesli. Nog wat luxer? Je kunt tegen een toeslag ook a-la-carte bestellen.

Gastronomisch zit je hier trouwens sowieso wel goed. Het restaurant bij het algemene zwembad serveert mediterrane specialiteiten, maar het is vooral het panoramisch uitzicht op de caldera en de Egeïsche Zee dat dit restaurant zo uniek maakt. Klaar met tafelen? Bij de Night Bar of de Pool Bar worden er geweldige cocktails en drankjes geschonken, terwijl er op de achtergrond goede EDM en lounge klinkt.

Alleen al de spa van het hotel is een reden om te boeken. Hier kun je geavanceerde lichaamsbehandelingen boeken of de hot tub, hamam en sauna bezoeken. Ook op vakantie ana je bikinibody werken? Het hotel heeft een ultramodern fitnesscentrum.

Het Rocabella Santorini Resort & Spa bevindt zich op 1,5 km van Firá, de hoofdstad van Santorini. De luchthaven Santorini is met de auto in minder dan 15 minuten bereikbaar. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij het resort en je kunt gebruikmaken van gratis internet.

Wil je er ook een retourvlucht bij boeken? Op Skyscanner vind je deze al vanaf €156 per persoon! Check vluchten en prijzen hier.

Dit zijn de details:

Reisperiode: Vanaf maart
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: Olympic Air & Aegan
Tussenstop: 1; Athene
Prijs: Vanaf €1054 per persoon (hotel)

Bekijk deal