Goedkope vakantie boeken

Last minute naar Curacao voor weinig!

Last minute naar Curacao voor weinig!
€687

Bekijk deal

Last minute naar Curacao wie wil dit nou niet? Genieten op het prachtige strand aan de Caraïbische Zee. En logeren in een prachtige accomodatie... We hebben een aanbieding voor je gevonden, je verblijft 7 dagen in het 4-sterren Livingstone Jan Thiel Resort voor €687,-

Livingstone Jan Thiel Resort

Veel beter gaat het allemaal niet worden, logeren op een top locatie in een perfect resort met iedere dag goed weer en relaxte mensen om je heen. Curacao betekent volop genieten en relaxen van jouw vakantie. En als je dan ook nog in het Livingstone Jan Thiel Resort logeert dan kan het allemaal niet meer fout gaan.

Livingstone Jan Thiel Resort

Het Livingstone Jan Thiel Resort ligt in de Jan Thiel Baai en op ongeveer 200 meter afstand van de Jan Thiel Beach. Als gast van het hotel heb je gratis toegang tot dit prachtige strand. 

Op 300 meter van je hotel ligt het Jan Thiel Plaza waar je kunt fitnessen, genieten in het wellnesscentrum, lekker kunt eten in een van de restaurants, winkelen en zelfs naar het casino. Willemstad ligt op 10 kilometer afstand en dit is ook zeker een aanrader om eens te gaan bezoeken tijdens jouw vakantie op Curacao. Pak dan meteen de Handelskade, de Koningin Emmabrug en de authentieke wijk Otrabanda mee dan heb je een goede indruk van wat Willemstad te bieden heeft.

Livingstone Jan Thiel Resort

Kamers Livingstone Jan Thiel Resort

Het resort beschikt over 125 kamers en villa's en allemaal beschikken ze over een televisie, minibar, gratis WiFi, airco, koffiezetapparaat, badkamer met douche en toilet en een balkon of zitje. Je kunt ook nog een van de Babay appartementen of een villa huren in dit resort. 

Faciliteiten

Tijdens jouw vakantie op Curacao leef je voornamelijk buiten en zul je veel tijd doorbrengen op het strand of aan de rand van het zwembad. Dat kan ook prima als je logeert in het Livingstone Jan Thiel Resort. Rondom het zwembad staan bedden met een gratis badhanddoek en een parasol. In juli en augustus is er een animatieprogramma voor de kinderen en er is een speciaal kinderbad. 

Duiken op Curacao

Heb je altijd al eens willen duiken? Dan zit je op Curacao goed en helemaal als je in het Livingstone Jan Thiel Resort verblijft. Ze hebben namelijk een eigen duikschool met ervaren instructeurs. Je kunt er je duikbrevet halen en genieten van de schitterende onderwaterwereld. 

Livingstone Jan Thiel Resort

Ontbijten, lunchen en dineren met uitzicht over het zwembad, dat is nog eens optimaal genieten! Heb jij altijd al eens naar Curacao gewild? Dan is dit wel een hele mooie deal voor jou!

Vakantiediscounter

Bekijk deal