Goedkope vakantie boeken

8 dagen naar Kreta voor €254,-

8 dagen naar Kreta voor €254,-
€254

Bekijk deal

Wil jij er even lekker tussenuit en 8 dagen genieten op Kreta? Dan hebben wij een mooie deal voor jou? 8 dagen naar Kreta voor €254,- inclusief hotel, vlucht, transfer en ontbijt! Thuis blijven is duurder!

hotel Areti

Ligging

Drie-sterren hotel Areti ligt in zuid-Kreta, een perfecte locatie als je het eiland Kreta wil gaan verkennen. Wil je liever lekker luieren in de zon dan is dit hotel ook een prima verblijfplaats. Het ligt namelijk op 5 minuten lopen vanaf het strand en het beschikt over een mooi zwembad. Op het strand zijn strandbedjes met een parasol te huur. Bovendien kun je er verschillende watersporten beoefenen.

Als je op Kreta bent dan is het aan te raden om echt iets van het eiland te gaan zien. Je zou een auto kunnen huren en de vele bezienswaardigheden kunnen bezoeken welke er zijn op Kreta. 

Kamers

De kamers van hotel Areti zijn van alle gemakken voorzien. Het hotel telt 40 kamers en deze zijn goed onderhouden en hebben een airco, tv, badkamer met douche en toilet en een balkon met in de meeste gevallen zee- of bergzicht.

hotel Areti

Faciliteiten

Je kunt hotel Areti boeken o.b.v. logies en ontbijt of halfpension. Als je halfpension boekt dan krijg je in de ochtend een lekker ontbijt en het diner kan je nuttigen in het nabijgelegen restaurant.

Wil jij gebruik maken van deze deal en eind deze week al op het strand van Griekenland liggen? Boek deze vakantie dan nu want op is op!

Bekijk deal