Goedkope vakantie boeken

Kaapverdië: Genieten op niveau voor een aantrekkelijke prijs

Kaapverdië: Genieten op niveau voor een aantrekkelijke prijs
€799

Bekijk deal

Een vakantie naar Kaapverdië is echt altijd een goede keus. Heerlijk weer, wuivende palmbomen, witte zandstranden en kristalhelder water. Tel daar een luxe, all-inclusive verblijf bij op en dit wordt de vakantie van je dromen. Nu voor €799 per persoon!

RIU Touareg lijkt als een fata morgana te ontstaan als je over de toegangsweg in het ongerepte zuiden van Boa Vista rijdt. Wie kiest voor dit sprookjesachtige hotel, kiest voor genieten op hoog niveau. All-inclusive in Hotel RIU Touareg betekent ontspannen in luxe. Van de barman tot die lieve housekeeper: het hele team staat klaar om je een onvergetelijke zonvakantie in Lacacão te bezorgen. Aan de wensen van alle levensgenieters is gedacht. RIU Touareg is handig ingedeeld in drie delen: classic, adults only en family. Je bepaalt zelf welk deel het beste bij je wensen aansluit. Het prachtige resort met haar torentjes voelt aan als een groot kasteel. Wandel door de tuinen, kijk uit over het brede zandstrand en vraag de kok om je favoriete Kaapverdiaanse gerecht. Zelfs het eten is hier mooi.

Die luxe van het RIU Touareg begint al bij de 5 buitenzwembaden. Deze zijn allen even paradijselijk en mooi aangelegd. Er zijn ligbedden in verwerkt, de bodems zijn ingelegd met mozaïeken, in het adults gedeelte is er een poolbar met tafeltjes in het water. Ook de kinderen komt niets tekort: er zijn 2 kinderbaden en uitdagende speeltuinen om hele dagen door te brengen. Fijn, want zo kun jij je installeren op een van de ligbedden die al klaar staan en ongestoord je tijdschrift lezen. Het resort ligt trouwens direct aan het strand, dus ook hier kun je lange dagen doorbrengen. En net zoals bij de zwembaden, staan de ligbedden, parasols en handdoeken hier voor je klaar. Dankzij de wind en de onderwaterwereld is Boa Vista een paradijs voor kite- & windsurfers en duikers. RIU Touareg werkt samen met 'Scuba Caribe' (een professionele PADI duikschool) en 'Surf Vista' (een professionele surfschool) – zo kun je op vakantie leren duiken of windsurfen!

Genoeg genoten van de zon? Dan is het 's avonds tijd om een lekker hapje te gaan eten. Dat doe je natuurlijk in een van de 5 restaurants. Er is zoveel keus! Ga je voor het buffetrestaurant Santo Antao, het À la carte restaurant of een van de 3 overige restaurants: Da Marcello (Italiaans), Boavista (lokale keuken), Kabuki (Aziatische specialiteiten) of het Bereber (Afrikaanse specialiteiten, barbecue). Waar je ook van houdt, er is iedere avond wel iets nieuws te ontdekken. En alvast fijn om te weten: andere gasten beoordelen dit resort onder andere zo goed omdat het eten er zo voortreffelijk is. Uitgegeten, maar nog geen zin om naar bed te gaan? Dan kun je de avond beginnen, of juist afsluiten, in een van de 4 gezellige bars.

Na een lange dag zonnen, zwemmen, duiken en lekker eten, is het tijd om naar je kamer terug te gaan. Deze zijn allen even luxe en comfortabel ingericht, in typisch Afrikaanse stijl. Je hebt in ieder geval de beschikking over airco, telefoon, tv, gratis kluisje, koelkast, badkamer met douche, föhn en toilet en een balkon of terras met zitje. Afhankelijk van je voorkeuren kun je een kamer boeken in het classic, adults only of family gedeelte. Dit wordt een volle week totaal ontspannen!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Nee
Prijs: €799 per persoon

Bekijk deal