Goedkope vakantie boeken

Goedkoop op zonvakantie doe je in Bulgarije

Goedkoop op zonvakantie doe je in Bulgarije
€249

Bekijk deal

Wie goedkoop op vakantie naar de zon wilt, gaat naar Sunny Beach, in Bulgarije. Want in januari kun je hier al 8 dagen heen voor maar €249 per persoon. En dat is inclusief vlucht en verblijf! Voor die prijs zit je eens in een heel andere omgeving dan tijdens een vakantie naar Turkije.

Sunny Beach is een moderne badplaats in opkomst en steeds meer mensen ontdekken deze bruisende hotspot aan de Bulgaarse Zwarte Zee. Sunny Beach is enorm geliefd bij jong én oud en dat komt vooral door het fantastisch lange, goudgele zandstrand met een lengte van maar liefst 8 kilometer. Daarnaast is het ook nog eens lekker breed, waardoor er altijd ruimte genoeg is om je handdoek ergens neer te leggen.

Maar er is natuurlijk meer te doen hier dan naar het strand gaan. Lekker shoppen doe je in Bourgas, het achterland ontdek je tijdens een jeep-, quad- of trabantsafari en volop ontspannen kan tijdens een sun & fun cruise. Ook worden er langs de kust volop actieve watersporten aangeboden, zoals catamaranvaren en duiken. Gaan de kinderen ook mee? Dan mag een bezoekje aan een van de vele waterparken natuurlijk niet ontbreken. Tot slot biedt de omgeving van de badplaats cultuurliefhebbers een ruime keuze aan kloosters en oude steden, zoals Nessebar en Sozopol, die zelfs op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

Je verblijft tijdens deze vakantie in Admiral Plaza. Dit hotel ligt meer dan gunstig: 300 meter naar de ene kant ligt het strand en 300 meter de andere kant op en je staat in het bruisende centrum van Sunny Beach. Het appartementecomplex is basic, maar wel modern en comfortabel ingericht. Zo he je in ieder geval airco en het interieur is strak en licht. De grote kamers hebben een kitchenette en aparte (slaap)kamers. Maar ook in de kleine kamer is er gewoon een koelkastje, fijne badkamer en balkon met zitje. Verder vind je op het complex een verfrissend zwembad met apart kinderbad, met daaromheen een zonneterras met ligbedjes en parasols. In het a la carte restaurant kun je terecht voor een lekker diner en voor een koel drankje is er de bar. En dat allemaal voor een zeer schaooelijke prijs! Want niet alleen deze reis is goedkoop, de prijzen van eten en drinken zijn in heel Bulgarije een stuk lager dan hier. Dat is nog eens relaxed vakantie vieren! Na een vakantie naar Sunny Beach willen veel mensen niets anders meer. En jij snapt na dit gelezen te hebben natuurlijk wel waarom!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Corendon Dutch Airlines
Tussenstop: Nee
Prijs: €249 per persoon

Bekijk deal