Goedkope vakantie boeken

Viva la Mexico!

Viva la Mexico!
€739

Bekijk deal

Hotel El Tukan in Mexico is een driesterren hotel, centraal gelegen in de badplaats Playa del Carmen. Klaar voor een ontspannen vakantie onder de Mexicaanse zon? Bij Hotel El Tukan kan die welverdiende vakantie meteen beginnen. Je hebt al een vlucht, verblijf van 9 dagen en transfers voor €739 per persoon! Voor dat geld ben je eens op een heel andere vakantiebestemming dan Spanje of Griekenland.

Het hotel ligt ideaal tussen een van de populairste winkelstraten (Fifth Avenue) én het prachtige witte zandstrand met de azuurblauwe zee. Voor het strand is het handig zelf een handdoek en misschien een parasolletje mee te nemen; deze zijn namelijk niet in overvloed aanwezig. Wanneer je de deur van Hotel El Tukan uitstapt en zo'n 100 meter loopt, strekken de leuke winelstraatjes van Playa del Carmen zich voor je uit. In deze straatjes zijn genoeg restaurantjes, barretjes en kroegen te vinden.

Hoewel veel vakantiegangers naar Playa del Carmen afreizen voor de geweldig mooie stranden, biedt dit vakantieoord meer dan dat. In en rondom de Mexicaanse badplaats vind je tal van bezienswaardigheden en hoogtepunten, waaronder het eco-archeologische park Xcaret en de overblijfselen van de Maya cultuur in de wijk Playacar. Toch liever genieten van tropische aanzichten tijdens je vakantie? Pak de ferry en binnen 40 minuten ben je op het tropische eiland Cozumel.

Hotel El Tukan beschikt over ruim 150 kamers. Alle kamers beschikken over o.a. een airco, ventilator, tv, huurkluisje, badkamer met douche en toilet en een balkon of terras. De deluxe kamers zijn moderner ingericht en de superior kamers zijn nog ruimer van opzet en hebben een slaapkamer met hal. Waar je rekening mee dient te houden: het hotel ligt midden in het bruisend hart van Playa del Carmen. Dat betekent ook dat de hotelkamers aan de straatkant wat meekrijgen van de rumoerigheid van 5th Avenue

In Hotel El Tukan kun je genieten van diverse maaltijden in het restaurant of à la carte restaurant. Om de hoek van het hotel kun je terecht voor een verkoelend (alcoholisch) drankje. Bij een verblijf o.b.v. all-inclusive zitten alle buffetmaaltijden, warme en koude (non)alcoholische dranken en snacks inbegrepen. Bij het zwembad op het buitenterrein van Hotel El Tukan staan bedjes waar je kunt zonnen en er is een jacuzzi aanwezig. Op ongeveer 500 meter afstand ligt het zusterhotel Beach Club Kool. Als gast van El Tukan mag je ook gebruik maken van het zwembad dat bij dit hotel hoort. De ligbedden en parasols staan ook hier al voor je klaar.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 9 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Nee
Prijs: €739 per persoon

Bekijk deal