Goedkope vakantie boeken

Voor een dubbeltje naar toplocatie in Marmaris

Voor een dubbeltje naar toplocatie in Marmaris
€377

Bekijk deal

Wil jij supergoedkoop naar een van de populairste badplaatsen in Turkije? In de zomer, 2 weken lang? Boek dan snel deze vakantie! Voor €377 per persoon heb je namelijk vluchten, transfers en verblijf (obv logies) in Marmaris!

Marmaris is misschien wel de bekendste bestemming in Turkije. De stad ligt prachtig in een besloten baai aan de Lycische Kust. De kustlijn wordt omgeven door bomen en kleurige flora, afgewisseld met grillige rotsen. Tel daarbij de witte stranden en het heldere, blauwe water op en je hebt echt de beste vakantieomgeving die je kan hebben tot je beschikking.

Je verblijft tijdens deze vakantie in Club Karakas in het centrum van Marmaris. Dit is niet zo'n over the top, luxe complex zoals je ze veel ziet in Turkije, maar het zal zeker aan al je wensen voldoen!De appartementen zijn allen voorzien van o.a. een keuken met magnetron, waterkoker, koelkastje, fornuis, woon-/slaapkamer met slaapbank, huurkluisje, telefoon, airco (tegen betaling), balkon en een badkamer met douche en/of bad, toilet en föhn. De tweekamerappartementen in Club Karakas beschikken daarnaast over een extra slaapkamer. Ben je van plan om met de kleine te reizen? Dan kun je op aanvraag (en zolang ze beschikbaar zijn) gebruik maken van een babybedje.

Club Karakas beschikt over een zwembad, met daaromheen het zonneterras met parasols en ligbedden. Er is ook een apart kinderbad. Meteen aan (en in) het zwembad vind je de poolbar, waar je onder de overkapping heerlijk kunt genieten van een verfrissend drankje! Hier en bij het restaurant kun je ook wat lekkers te eten halen, mocht je honger gekregen hebben. Maar het is natuurlijk net zo leuk om in het centrum wat te gaan eten, je loopt al in een paar minuten naar de boulevard. Hier heb je sfeervolle restaurantjes en bars voor het uitkiezen! En zijn jullie met zijn tweeën of een vriendengroep? Dan kun je na het eten door naar Bar Street, waar je tot in de late uurtjes door kunt feesten. Cheers!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 11-16 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Corendon Airlines
Tussenstop: Nee
Prijs: €377 per persoon

Bekijk deal