Goedkope vakantie boeken

Genieten van elkaar en de rust op Rhodos

Genieten van elkaar en de rust op Rhodos
€470

Bekijk deal

Het Kolymbia Bay Art Hotel ligt in de meest idyllische en natuurlijke omgeving van Rhodos. In één woord: onwerkelijk! Door deze onbezorgde en betoverende omgeving vergeet je even alles, behalve genieten van elkaar. En dat voor maar €470 per persoon!

Deze deal is ideaal voor iedereen die wilt genieten van een rustige strandvakantie. En het mooiste van alles: alleen gasten van 16 jaar en ouder worden toegelaten. Heb jij het dus niet zo op spelende en luidruchtige kinderen? Dan zit je hier goed. En ook al is dit een kleinschalig hotel, het zal in al je wensen en behoeften voorzien! Alleen de ligging al is ideaal: je hoeft maar 100 meter te lopen voor het strand en na 10 minuten doorstappen kom je uit op de bekende Eucalyptus Main Street. Zin in een avondje uit? Hier zitten talloze winkels, bars, kroegjes en taverna's.

Als je via Opvakantiecheck.nl deze vakantie boekt, doe je dat op basis van halfpension. Dat betekent dat het ontbijt en diner in buffetvorm zijn. De lekkere, traditionele Griekse of internationale gerechten worden geserveerd in het hoofdrestaurant. Ben je op zoek naar iets anders?Bij het zwembad is een heerlijk vis à-la-carterestaurant gevestigd (tegen betaling) en naast het zwembad kun je bij de cocktailbar uitzonderlijke drankjes bestellen. Neem plaats op het terras, geniet van de Griekse avondzon en maak een praatje met het uiterst vriendelijke personeel. Beter wordt je vakantiegevoel waarschijnlijk niet.

In de tuin van het Kolymbia Bay Art Hotel ligt ook het zwembad (verwarmd in april, mei en oktober) met een jacuzzi. Je kunt hier prima een dag doorbrengen op het zonneterras, terwijl je af en toe een verfrissende duik neemt. De gratis ligstoelen, parasols en handdoeken staan elke dag voor je klaar. Ben je thuis iets vergeten, of wil je wat te eten en te drinken op je kamer hebben? Er is een minimarkt gevestigd in het complex. 

Deze reis is ook prima te boeken als fly drive vakantie naar Rhodos.

De standaardkamers beschikken over een badkamer met douche, badjas en slippers, toilet en föhn, een telefoon, airconditioning, satelliet televisie, een kluisje (gratis), waterkoker, een minibar (bij aankomst gevuld) en een terras met uitzicht op het binnenland. Na een lange reis strijk je de eerste dag neer op dit balkon. Trek de heerlijke fles wijn open en geniet van de diverse lekkernijen die voor je klaarstaan bij aankomst. De vakantie kan beginnen!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 28-05-2017 (8 dagen)
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Corendon Dutch Airlines
Tussenstop: Nee
Prijs: €470 per persoon

Bekijk deal