Goedkope vakantie boeken

Chillen in een rooftop zwembad op Bali

Chillen in een rooftop zwembad op Bali
€849

Bekijk deal

Luxe naar Bali, Indonesië, voor niet al te veel geld? Kies dan voor het Artotel Sanur. Dit stijlvol ingerichte hotel heeft een prachtig zwembad op het dakterras, ligt op loopafstand van het strand en op 1,5 kilometer van het centrum van Sanur. En het mooiste? Vluchten, transfers en verblijf kost je maar €849!

Op het dakterras vind je een zwembad waar je uren in door kunt brengen, dankzij het tropische klimaat van Bali. Naast het zwembad vind je een aantal ligbedden en parasols. Zowel vanuit het zwembad als vanaf je ligbed heb je prachtig uitzicht over de omgeving van Sanur. En om het helemaal af te maken, lijkt het net of het water van het zwembad in get niets verdwijnt: het is namelijk een infinity pool. Hoe tof!? Je hebt daarnaast de mogelijkheid om tot rust te komen in het wellnesscentrum van Artotel Sanur. Hier kun je tegen betaling diverse massages en schoonheidsbehandelingen boeken.

In het restaurant van Artotel Sanur kun je terecht voor uitstekende maaltijden en drankjes. Maar je kunt natuurlijk ook altijd naar het strand lopen Hier vind je diverse restaurantjes en barretjes voor een verfrissende cocktail of een romantisch diner met uitzicht op zee. En ook overdag doen die restaurantjes en barretjes uitstekend dienst. Want van een dagje op het strand liggen luieren, krijg je ongetwijfeld honger en dorst!

De luxe en comfortabele kamers van Artotel Sanur zijn allen voorzien van o.a. een tv, gratis WiFi, huurkluisje, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer voorzien van o.a. een regendouche, toilet, toiletartikelen en föhn. De meeste kamers beschikken over een balkon met zitje. En de reden waarom het 'Artotel' heet? Er is een inspirerende kunstruimte waar originele en hedendaagse kunstenaars hun werken hebben hangen! Dus naast de eeuwenoude cultuur van Bali, ook nog wat moderne kunst deze vakantie.

Zoek je naast luieren en relaxen ook nog wat avontuur en te doen op vakantie? Dan lenen de mangrovebossen van Sanur zich prima voor een excursie over het water en de orchideeëntuin Bali Orchid Garden is ook een must see voor natuurliefhebbers. Strandliefhebbers zijn aan het goede adres in Kuta, dat op 12 kilometer ligt van Artotel Sanur. Deze badplaats staat bekend om de kilometers lange zandstranden, waar je watersporten kunt beoefenen, maar ook kunt genieten van massages. Het beschikt daarnaast over een bruisend avond- en nachtleven met dank aan de aanwezige restaurants, bars en clubs.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 9 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: KLM
Tussenstop: Nee
Prijs: €849 per persoon

Bekijk deal