Goedkope vakantie boeken

Voordelig een week naar de zon op Gran Canaria

Voordelig een week naar de zon op Gran Canaria
€385

Bekijk deal

Bizar goedkope vakantie: voor €385 zit je 8 dagen op Gran Canaria, inclusief vluchten, transfers en verblijf! Zo weinig geld heb je nog nooit aan een vakantie uitgegeven.

Gran Canaria is het populairste eiland van de Canarische Eilanden. Omdat er op het eiland een zeer aangenaam klimaat heerst zijn het vooral liefhebbers van strand, zon en zee die dit eiland bezoeken. Hotel Riosol staat in Puerto Rico, een bruisende badplaats in het zuiden van Gran Canaria. Vooral shopliefhebbers kunnen hun creditcard hier overuren laten draaien in de moderne winkelcentra. Hier scoor je zeker te weten een prachtig souvenir voor thuis! En natuurlijk ben je ook op vakantie om te genieten van de lokale keuken. Bezoek daarom één van de gezellige restaurants in het centrum. Hier kun je typisch Canarische en Spaanse gerechten proeven. Ook aan de haven vind je fijne restaurants. Onder het genot van een hapje en een drankje zie je de vele boten aan je voorbij varen. Absoluut een aanrader! Vanaf de haven kun je meteen diverse bootexcursies boeken. Wat dacht je van dolfijnen spotten en varen op een boot met glazen bodem, om zo de onderwaterwereld te ontdekken?

In Puerto Rico kunnen strandliefhebbers hun hart ophalen. Op Playa de Puerto Rico kun je genieten van een ontspannen dagje in de zon. Door de aanwezigheid van diverse restaurants zijn lekkere hapjes en drankjes binnen handbereik! Wil je meer keuze uit stranden? Ga dan naar Playa de Amadores, dat op ca. 3 km van de badplaats ligt. Dit strand is kunstmatig aangelegd, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen. Kinderen kunnen veilig de zee in gaan!

Ben je toe aan wat rust? Laat dan de drukke badplaatsen achter je om een heel ander Gran Canaria te zien. Het eiland heeft een bergachtig landschap met grote variatie in subtropische flora en fauna te bieden. Indrukwekkende bergpartijen en diepe valleien vormen een fraai samenspel, een genot om er met de auto of fiets doorheen te rijden! Gran Canaria barst van de sfeervolle dorpjes waar je op rustige dagen zomaar de enige toerist kunt zijn die daar rondloopt. Settle jezelf op een terrasje met een café solo of een verfrissend biertje en geniet van je omgeving.

In Hotel Riosol verblijf je in een appartement. Deze zijn allemaal ingericht met o.a. een kitchenette met magnetron, kookplaat, koelkast, vriezer, broodrooster en koffie- en theefaciliteiten. Daarnaast zijn ze voorzien van o.a. een woonkamer, telefoon, slaapbank, balkon of terras met zitje en een badkamer met douche, toilet en föhn. Tegen betaling kun je gebruik maken van de WiFi, tv en het kluisje. Op het terrein zelf zijn verder twee zwembaden en twee bars om in de avond te genieten van een drankje. Vanaf het zwembad heb je trouwens een magnifiek uitzicht over de zee. Vakantiegevoel gegarandeerd!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Groningen
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €385 per persoon

Bekijk deal