Goedkope vakantie boeken

Onbezonnen strandvakantie zonder jetlag in exotisch Gambia

Onbezonnen strandvakantie zonder jetlag in exotisch Gambia
€549

Bekijk deal

Op vakantie naar een exotische bestemming, zonder dat je last krijgt van een jetlag? Dan kies je voor Gambia! Het Sunset Beach Resort ligt direct aan het strand en kost buiten het hoogseizoen bijna niets: voor €636 per persoon heb je vlucht, transfers, 9-daags verblijf en ontbijt!

Je hoeft er maar 6 uur voor te vliegen en dan sta je al met je slippers op het hagelwitte zandstrand van Kotu. En dat blijft ook zo, want het Sunset Beach Hotel ligt direct aan zee! Je treft er daarom ook geen mega zwemparadijs, maar een beschaafd en modern zwembad. De zee dient deze vakantie namelijk als jouw plekje voor verkoeling en waterpret.

Het hotel is hét strandvakantie-adres om de batterij weer helemaal op te laden. Je kunt er voor kiezen om iedere dag onder een rieten parasol plaats te nemen en te genieten van het feit dat je even helemaal niets moe. Bestel met regelmaat een nieuwe pineapple-juice en duik voor verkoeling de zee of het zwembad in. Op zoek naar wat meer actie? Dan pak je de bus of taxi naar de Banjul Markt, waar de lokale bevolking ook zijn boodschappen doet, of boek een excursie via het hotel. En wil je een keer buiten de deur eten? Het levendige, maar kleine centrum van Kotu is makkelijk te voet te bereiken! Een echt nachtleven vind je op de Senegambia Strip in Kololi, te bereiken met een taxiritje van amper 10 minuten.

Nog even wat informatie over Gambia, aangezien het niet het bekendste vakantieland is. In Gambia word je overal ontvangen met een 'big smile' en de vriendelijke bevolking helpt je graag met alles. Niet voor niets heeft dit land in Afrika de bijnaam 'The Smiling Coast of Africa'. Het enige wat je zelf moet doen tijdens een vakantie in Gambia is relaxen in de zon, want in dit prachtige land is het altijd zonnig en warm, met temperaturen tussen 25 en 32 graden. Het heerlijke briesje aan zee zorgt ervoor dat je het goed kunt volhouden. Naast de ideale strandbestemming, is het ook een tropisch land met verschillende nationale parken. In Bijilo Park bijvoorbeeld kun je over ruim vijf kilometer aan bewegwijzerde paden wandelen en kennismaken met de blauwaapjes die van boom naar boom slingeren of gekleurde honingspeurder vogels spotten. De glooiende heuvels in het park zijn goed te bewandelen, maar de bankjes onder de palmbomen bieden uitkomst voor wie even wil uitrusten en van de geluiden van de jungle wil genieten.

Dan nog even de faciliteiten en kenmerken van het Sunset Beach Hotel. De kamers zijn uitgerust als twee-kamerappartementen, met o.a. Een basic-kitchenette. Verder heb je een zithoek en een aparte slaapkamer, balkon of terras met zitje, airco, televisie met BVN en een douche met toilet. Het complex zelf is knus van opzet, maar daarom niet minder luxe of aangenaam. Er is een buffetrestaurant, bar en snackbar; allen gelegen aan het mooie en klein maar fijne zwembad. Bij het zwembad kun je gebruik maken van de ligbeden en parasols die op het zonneterras klaar staan. Kortom: alles wat je nodig hebt is aanwezig voor een heerlijke en onbezonnen vakantie!

Dit zijn de details:

Reisperiode: 9 dagen
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: nee
Prijs: €549 per persoon

Bekijk deal