Goedkope vakantie boeken

Optimaal genieten op Mallorca

Optimaal genieten op Mallorca
€284

Bekijk deal

Op het mooie, Spaanse eiland Mallorca vind je het viersterren Blau Punta Reina Resort. Sport, plezier en lekker eten en drinken voor het hele gezin komen hier samen. Een all-inclusive vakantie vanaf €284

Authentieke dorpjes in de binnenlanden, steile rotsformaties, mooie baaitjes & prachtige stranden aan de kust én een bruisend uitgaansleven: het is niet verrassend dat Mallorca het meest bezochte eiland van de Balearen is. Al is een vakantie op Ibiza een van de andere eilanden op de Balearen misschien bekender. Een van de hoogtepunten van een vakantie op Mallorca is de hoofdstad Palma de Mallorca. De mustsee in deze plaats is de bekende kathedraal La Seu. De bouw heeft bijna vierhonderd jaar geduurd, maar het resultaat mag er wezen; het is één van de mooiste kathedralen van heel Spanje. Daarnaast kun je in Palma de Mallorca enorm goed winkelen en goddelijke tapas zijn er in overvloed verkrijgbaar.

Het Blau Punta Reina Resort ligt op een klif, boven de baaien van Cala Mendia (ca. 500 m) en Estañy d’en Mas (ca. 600 m). Maar het meest bijzondere is toch wel dat het complex in een gebied van zo'n 40.000 m2 aan tuinen ligt, waar je diverse wandelingen kunt maken. Een andere mooie wandeling is die naar de haven van Porto Cristo, zo'n 5 kilometer verderop. Maar je kunt ook gebruikmaken van een shuttleservice. De trekpleister hier zijn de grotten: de twee bekendste zijn Cuevas del Drach en Cuevas del Hams. In beide grotten kun je een rondleiding volgen, die worden afgesloten met een klassiek concert. In Porto Cristo vind je daarnaast diverse restaurants, barretjes en winkeltjes.

Blau Punta Reina Resort beschikt over drie restaurants; een buffetrestaurant en twee à la carte restaurants. In de twee à la carte restaurants kun je genieten van Spaanse tapas en pizza. En heb je zin in een lekker drankje? Dan kun je bij een van de 4 bars terecht. Je vakantiedagen kun je prima vullen door op het resort te blijven. Zo kun je o.a. tafeltennissen, een cursus Spaans voor beginners volgen en aan (water)aerobics doen. Maar een van de beste opties is toch wel om te ontspannen op het zonneterras met ligbedden en parasols en af en toe het zwembad in te duiken. Gaan de kinderen mee? Die zie je de hele vakantie niet meer, want zij zijn aan het ravotten in de speeltuin, de twee kinderbaden of bij de miniclub en maxiclub van Blau Punta Reina Resort. Bovendien is er een piratenschip met glijbanen voor uren waterpret.

Dit zijn de details:
Luchthaven: Keulen

Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Nee
Prijs: vanaf €284 per persoon (all-inclusive)

Bekijk deal