Goedkope vakantie boeken

Direct met je hotel aan zee voor maar €317!

Direct met je hotel aan zee voor maar €317!
€317

Bekijk deal

Bij een vakantie naar Cyprus denken de meeste mensen niet aan het Turkse gedeelte. Maar wist je dat je hier uitstekend en heel goedkoop op vakantie kan? Bijvoorbeeld 8 dagen naar het Topset Hotel in Karavas, inclusief verblijf (+ontbijt), vlucht en transfers, voor maar €317 per persoon!

Het driesterren Topset Hotel wordt omringd door weelderige tuinen en heeft een fantastische ligging aan de Middellandse Zee. Je loopt vanaf het complex zó het kiezelstrand op. Ontspan aan het zwembad, breng je tijd door aan het strand of ga op pad om Cyprus te verkennen. In de directe omgeving kun je wat lekkers kopen in de supermarkt of neerploffen in een van de bars of restaurantjes die op loopafstand te vinden zijn. Wat verder weg, zo'n 7 km van Topset Hotel, vind je het centrum van Kyrenia. Dit is de bekendste plaats van Noord-Cyprus en wordt door de Turken Girne genoemd. Hier kun je verschillende kastelen bezoeken en de oude en gezellige haven is ook zeker de moeite waard. Gedurende de hele dag wordt de haven druk bezocht door zowel locals als toeristen. Bekijk vanuit een van de restaurantjes de luxe jachten, kleine vissersbootjes en excursieboten. Door de hele stad vind je knusse, aparte winkeltjes. Leuk om een dagje te shoppen!

Het Topset Hotel telt ruim 70 kamers, verspreid over vier gebouwen met twee verdiepingen. Alle kamers beschikken over o.a. een tv, huurkluisje, centrale airco en verwarming, minibar (tegen betaling), badkamer met douche, toilet, föhn en een balkon of terras. Voor gezinnen zijn er familiekamers in Topset Hotel, deze zijn in duplex-stijl gebouwd. In de palmentuin van Topset Hotel vind je het rustieke zwembad met apart kinderbad. Rondom staan ligbedden en parasols klaar. Tegen betaling kun je gebruik maken van de handdoekenservice.

In het restaurant van Topset kun je trouwens heerlijk eten. Bij een verblijf o.b.v. logies en ontbijt kun je iedere ochtend aanschuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Bij de bars bestel je diverse verkoelende drankjes. Overige faciliteiten in Topset Hotel zijn o.a. een bibliotheek, gratis WiFi in de lobby en een doktersservice (tegen betaling). In de zomerperiode komen er wekelijks muzikanten langs om er een gezellige avond van te maken!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Corendon Dutch Airlines
Tussenstop: Nee
Prijs: €317 per persoon

Bekijk deal