Goedkope vakantie boeken

All-inclusive naar Turkije voor een kleine prijs

All-inclusive naar Turkije voor een kleine prijs
€334

Bekijk deal

Goedkoop op vakantie naar zo'n groot, luxe resort in Turkije? Dat kan! Voor nog geen €334 per persoon zit je een week in Grand Park Lara in Antalya, op basis van all-inclusive. Lekker!

Grand Park Lara is een plezierig hotel om je vakantie door te brengen. Het management weet precies wat je als vakantieganger belangrijk vindt. Niet voor niets is dit hotel onderdeel van Corendon Hotels & Resorts. Het groots opgezette resort heeft een goede ligging, een prima aanbod van faciliteiten zoals luxe, moderne kamers, 3 zwembaden, een enthousiast animatieteam en een uitstekende keuken.

Het hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand bereik je na een kleine wandeling van 200 meter. Het hotel bestaat uit 896 kamers, verdeeld over 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. De faciliteiten zijn uitgebreid: receptie, lobby met bar, buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans) en diverse bars. Ga je met de kinderen? Er is Nederlandstalige kinderanimatie! Ze kunnen zich vermaken met het kinderbuffet, de speeltuin en de minidisco.

In de fraai aangelegde tuin liggen 2 zwembaden, een apart kinderbad en een Aquapark met 4 glijbanen. Op het zonneterras zijn de ligbedden, matrassen en parasols alsmede de handdoekenservice gratis beschikbaar in de hoteltuin. Maar dit was nog niet alles! Grand Park Lara beschikt ook nog eens over een internethoek, kapsalon, doktersservice, een wasserette, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice. Wifi is gratis beschikbaar in de lobby en de publieke ruimtes. Verder worden er diverse sporten aangeboden en kun je heerlijk ontspannen in het Spa en Wellness Center. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten!

De standaardkamers (1-3 personen) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning (individueel regelbaar), een telefoon, satelliet televisie, minibar, huurkluisje, wifi, een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers, deze hebben wel een balkon.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Corendon Airlines
Tussenstop: Nee
Prijs: €334 per persoon

Bekijk deal