Goedkope vakantie boeken

Ontspannen in Tunesië

Ontspannen in Tunesië
€656

Bekijk deal

Zoek je totale rust, ontspanning en verzorging? En je wilt een keer niet op vakantie naar Corfu of Kos? Dan heb je in Tunesië best wel wat keus. Bijvoorbeeld 8 dagen naar Royal Kenz in mei, voor maar €656 per persoon!

Royal Kenz is een prachtig 4-sterren all-inclusive hotel en ligt nabij het strand van Port El Kantaoui. Je hoeft er maar 250 meter voor te lopen! Dit hotel heeft een uitgebreid wellness center en tal van andere faciliteiten. Hier geniet je van alle rust en comfort! Port El Kantaoui ligt aan de kust van de Middellandse Zee. Deze kleine havenplaats biedt alle mogelijkheid om te genieten van een heerlijke strandvakantie. Je vindt er de beste restaurants en de leukste winkeltjes.

Het hotel Royal Kenz is in Moorse stijl gebouwd en beschikt over 468 kamers, een receptie waar je een kluisje kunt huren, 4 liften, een buffetrestaurant en 2 à-la-carterestaurants. Zin in iets lichts? Dan kun je terecht bij de pool-/snackbar. Hier zijn ook lekker verfrissende drankjes te halen. In de prachtig aangelegde tuin liggen 2 zwembaden, omringd door ligbedden en parasols. Handdoeken hoef je deze vakantie niet mee te sjouwen in je koffer, want er is een badhanddoekenservice (tegen borg). Nog steeds niet uitgerust? Dan kun je terecht in het mooie wellnesscentrum. Hier geniet je van massages, sauna, whirlpool en meer.

Na een lekker dagje aan het strand, aan het zwembad, of het slenteren door straatjes, trek je je terug in je ruime en comfortabele kamer. Deze beschikken in ieder geval over airconditioning, satelliettelevisie, minibar (tegen betaling) en een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een balkon. Verder kun je gratis gebruikmaken van tafeltennis en volleybal en aqua aerobics.

Deze deal is op basis van all-inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00), allen in buffetvorm. Ook snacks (12.30-16.00) en theetijd (16.30-17.30) zijn hierbij inbegrepen. Tevens kun je één keer per week dineren in á la carte restaurant Dolce Vita of Bombay (met reservering en exclusief drankjes). Dorst hoef je ook niet te lijden: alle lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes zijn gratis van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen en roomservice, Moors café, American Bar en het Steakhouse.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Corendon Dutch Airlines
Tussenstop: Nee
Prijs: €656 per persoon

Bekijk deal