Goedkope vakantie boeken

Goedkoop naar exotisch Zanzibar

Goedkoop naar exotisch Zanzibar
€885

Bekijk deal

Een echt luxe, tropische en andere vakantie dan bijvoorbeeld een vakantie Spanje of Turkije beleven? Dat doe je op Zanzibar. Alleen al de naam klinkt exotisch. Je kunt er nu al 9 dagen heen voor maar €885 per persoon, inclusief verblijf in een luxe resort op all-inclusive basis.

Zanzibar is een eiland dat tot het land Tanzania behoort. Het staat bekend om de prachtige wateren en stranden, waar je uitstekend kunt snorkelen en duiken. Dit Afrikaanse land timmert hard aan de weg om de ultieme vakantiebestemming te worden als je denkt aan witte stranden en wuivende palmbomen. Wij vinden het Reef & Beach Resort in ieder geval al aardig gelukt! Leuk detail: het resort werkt nauw samen met de lokale bevolking, je draagt hiermee een steentje bij aan de ontwikkeling van Zanzibar. Een verantwoorde keuze dus!

Het resort ligt direct aan het strand, waar de ligbedden, parasols en handdoeken al voor je klaar staan en liggen. Tegen betaling kun je hier diverse watersporten beoefenen. Een echte aanrader is om een snorkelsetje te huren en de onderwaterwereld te verkennen. Die is hier spectaculair! Een andere sportieve optie is om tijdens je verblijf in Reef & Beach Resort mountainbikes te huren. Zo kun je de directe omgeving op een avontuurlijke manier verkennen. Het centrum van het stadje Jambiani ligt op ongeveer tien minuten rijden van het resort. Wil je meer van het eiland zien, boek dan een excursie via de receptie van het resort. Zo kun je o.a. naar Selous. Dit is een van de grootste wildreservaten van de wereld (51.200 km²: groter dan Denemarken!) en ligt in het binnenland van Zuid-Tanzania.

Het Reef & Beach Resort beschikt over ruim 40 kamers en bungalows. De kamers beschikken over o.a. gratis WiFi, airco, douche en toilet, minibar en een balkon of terras met zitmeubilair. De bungalows in Reef & Beach Resort staan verspreid over de tuin en beschikken als extra over twee ligbedden op het terras. Het prachtige zwembad ligt in dezelfde tuin verscholen. Net zoals op het strand, kun je ook hier gebruik maken van de ligbedden, parasols en handdoeken. Ultiem relaxen kan ook bij zee: er is hier een steiger gebouwd, waar zich een bar/lounge bevindt. Verder zijn er nog 2 andere bars en een restaurant. Wanneer je verblijft o.b.v. all inclusive, zijn ontbijt, lunch en diner in buffetvorm inbegrepen. Warme en koude drankjes, cocktails en snacks zijn ook inclusief.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 9 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Nee
Prijs: €885 per persoon

Bekijk deal