Goedkope vakantie boeken

Rust overdag, 's avonds los op Phuket, Thailand

Rust overdag, 's avonds los op Phuket, Thailand
€741

Bekijk deal

Willen jullie met zijn tweeën ongestoord op vakantie naar Thailand? Dan kun je het beste dit hotel boeken. Hier verblijven namelijk alleen gasten van 15 jaar en ouder. Lekker rustig dus. Al vanaf €741 per persoon!

Kinderen vinden Kamala Beach Resort waarschijnlijk de saaiste plek op aarde. Maar volwassenen die zonder kids reizen, beschrijven dit als een zalig resort. Tijdens deze strandvakantie in Thailand gaat het leven even in de pauzestand. Dobber op je luchtmatras in zee of een van de 4 buitenbaden, volg een yogales of vind je favoriete boek in de huisbieb. Bij de poolbar serveren ze lekkere smoothies. Mét een glimlach. En onbeperkt als je all-inclusive boekt. Hier is het ongestoord genieten. Van de ruime kamers tot de mooie baai voor de deur.

Een strandvakantie naar het eiland Phuket staat eigenlijk gelijk aan het bezoeken van het ultieme bountystrand. De stranden zijn hier goudgeel, de palmbomen wuiven zachtjes op en neer in de wind en een briesje zorgt af en toe voor wat verkoeling. Alles wat je hier doet, doe je op je gemak en voelt meteen duizend keer zo relaxed aan als thuis. Wil je wat meer actie? Pak dan de tuktuk naar het gezellige Patong of wandel 500 meter op je slippers naar Kamala, het rustige dorpje om de hoek.

Phuket is het grootste van alle Thaise eilanden en heeft eigenlijk altijd een belangrijke positie als handelspost ingenomen. Hierdoor vind je er ook nog steeds veel koloniale en Europese architectuur. Maar er is meer te doen dan gebouwen kijken of op het strand liggen. De natuur is hier namelijk adembenemend. Een van de populairste uitstapjes is een boottocht naar het paradijselijke Ko Phi Phi, het eiland dat beroemd is geworden door de film The Beach met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol.Ook de Phang Nga Baai is het waard om bezocht te worden. De flora en fauna zijn werkelijk prachtig en het gebied is vaak als decor gebruikt voor verschillende films. Het bekendst is waarschijnlijk het zogenaamde 'James Bond eiland', waar in 1974 The Man with the Golden Gun is opgenomen.

Patong is vooral bekend om het uitbundige nachtleven op Bangla Road. Hier kun je de avond en nacht zo gek maken als je zelf wilt. Nadat de zon is ondergegaan, verandert het gebied in een festival van neonlichten, harde muziek, goedkoop bier en mooie mensen. Ga je voor een rustig etentje en daarna een afzakkertje in een relaxte bar? Of ga je naar een spectaculair restaurant waar ze aan showcooking doen en sluit je de avond af in de verschillende hippe en extravagante discotheken? En na een gekke avond op Bangla Road, is het weer heerlijk ontwaken in je moderne kamer op het Kamala Beach Resort. Zet een kop sterke koffie of thee, zet de douche aan en begin fris aan de dag die nog compleet open voor je ligt. Heerlijk, vakantie!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 10 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Emirates
Tussenstop: Nee
Prijs: €741 per persoon

Bekijk deal