Goedkope vakantie boeken

One Happy Island: Aruba

One Happy Island: Aruba
€599

Bekijk deal

Altijd al eens naar een Caraïbisch eiland gewild, voor weinig geld, maar wel met alle faciliteiten binnen handbereik? Die vakanties zijn moeilijk te vinden, maar wij hebben er eentje! Je kunt voor €599 per persoon 10 dagen naar Aruba.

Aruba is vooral een populaire bestemming door de witte zandstranden, de felblauwe zee, de relaxte sfeer, de divi-divi bomen die je overal ziet staan. Exotischer wordt het eigenlijk niet. Het enige wat je op Aruba wilt doen is genieten van de zon, verkoelend water en het ontspannen leven. Je hoeft nergens heen, je hoeft niet te haasten, je hoeft alleen maar je slippers aan te schieten en je bent klaar om te gaan en staan waar je wilt.

Tijdens deze vakantie verblijf je in het hotel Perle d'or Aruba. De ideale accommodatie als je je zuurverdiende vakantiegeld liever uitgeeft aan wat anders dan een luxe kamer. Dan is Perle d’Or dé plek. Het zonovergoten Aruba is toch geen plek om binnen te zitten! Een deel van de kamers zijn net gerenoveerd tot een nieuw en hoger niveau van een strak design, terwijl ze hun kenmerken en gezellige sfeer behouden hebben. 's Avonds kun je voor het diner op meerdere plekken in Perle d'Or terecht, zoals Rose Lounge & Restaurant en Van Gogh Vodka Bar. Heb je een dagje sightseeing op de planning staan? Dan kun je eerst een duik nemen in het turquoise zwembad voordat je de hort op gaat. Maar je kunt natuurlijk ook prima een dag op een ligbedje onder de rieten parasols doorbrengen.

Perle d'Or Aruba ligt op een rustige, ietwat afgelegen plek. Het is dus een aanrader om een huurauto bij te boeken. En anders is het huren van een fiets ook een goede optie: binnen 4 kilometer sta je in het centrum van Oranjestad en het is slechts 2,5 kilometer trappen naar het strand! In Oranjestad kun je prima een dagje doorbrengen met het ontdekken van de stad, terrasjes pakken, winkelen en ook nog genieten van het stadsstrand.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 10 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: 1
Prijs: €599 per persoon

Bekijk deal