Goedkope vakantie boeken

Goedkoop 6 dagen naar Albufeira

Goedkoop 6 dagen naar Albufeira
€189

Bekijk deal

Er even lekker tussen uit deze winter? Voor de prijs hoef je het niet te laten, je betaalt €189,- voor 6 dagen vakantie incl. vlucht en verblijf. Je logeert in het 3-sterren appartement Alfagar Village.

vakantie Albufeira

Alfagar Village

Het appartement ligt net buiten het centrum van Albufeira en meteen aan het strand. In het appartement zal het je aan niets ontbreken zo zijn er een tv, airco, huurkluisje, kitchenette met o.a. een koelkastje en koffie- en theefaciliteiten, balkon of terras en een badkamer met bad of douche en toilet.

Je hebt de keuze uit een tweekamerappartement of een driekamerappartement en als je wilt kun je deze ook nog met zeezicht boeken. Rondom het complex liggen verschillende zwembaden met daarbij een zonneterras. Dus of je nu wilt relaxen op het strand of bij het zwembad het kan allemaal.

Vakantie Albufeira

Ben je op zoek naar een vakantiebestemming waar je je zeker niet zult vervelen? Dan is Albufeira in Portugal voor jou de ideale vakantiebestemming. Vroeger was dit een rustig vissersplaatsje maar tegenwoordig kan je er genieten van jouw welverdiende vakantie. Als je iets wilt zien van Portugal dan heb je genoeg uitwijk mogelijkheden als je in Albufeira verblijft. De Algarve is een prachtig gebied om eens op avontuur te gaan. Door het heerlijke klimaat in deze streek kan je je paraplu thuis laten.

Strand Albufeira

Stranden

De strandliefhebber kan zijn hart ophalen in Albufeira er zijn rondom deze plaats maar liefst 20 stranden en de een nog mooier dan de ander. Ga eens kijken op Praia des Pescadores of Praia Do Peneco. 

Zoals je hebt kunnen lezen is een vakantie naar Albufeira genieten geblazen en helemaal met deze prachtige deal.

Goedkoop Albufeira

Bekijk deal