Goedkope vakantie boeken

All-inclusive naar de Caraïben

All-inclusive naar de Caraïben
€836

Bekijk deal

Dit moet je echt even bekijken: een complete all-inclusive vakantie naar de Dominicaanse Republiek voor maar €836 per persoon. Dat is inclusief vlucht, transfers, en 7 overnachtingen op basis van het all-inclusive concept. Je vliegt in februari, wanneer de temperaturen er het lekkerst zijn. Ga alvast maar op zoek naar een nieuw badpak!

Een vakantie naar de Dominicaanse Republiek heeft alles wat je van een tropische vakantie in de Caraïben mag verwachten. Eindeloze witte zandstranden, wuivende palmbomen en een helderblauwe zee. Het eiland is een klein paradijs in de Caribische Zee. Je vindt er tropisch regenwouden, imposante bergstreken en woestijnachtige gebieden. Naast het chillen op het strand heb je dus nog genoeg te doen, boek bijvoorbeeld een safari of een spannende mountainbike tocht.
Toch zijn het met name de stranden en het aangename klimaat die een grote aantrekkingskracht hebben op vakantiegangers. Het klimaat is tropisch met een temperatuur van gemiddeld 25 °C, een zeewatertemperatuur tussen 26 en 30 °C en circa 255 zonnedagen per jaar. Ben je al overtuigd?

Om je er zeker van te laten zijn dat dit de meest ontspannen vakantie ooit wordt, hier nog wat informatie over je accommodatie. Je verblijft op basis van all-inclusive in het Don Juan Beach Resort, dat direct aan het strand van Boca Chica ligt. De naam alleen al geeft je een tropisch gevoel! De ligbedden en handdoeken staan en liggen er voor je klaar, je hoeft tijdens deze vakantie echt nergens aan te denken. In de tuin, die direct aan het strand grenst, ligt het zwembad. Ideaal voor een verfrissende duik! Op loopafstand ligt het voormalige vissersdorpje Boca Chica. Hier kun je heen voor wat levendigheid, om te shoppen en om op een terrasje plaats te nemen en mensen te kijken. Voor de kust vind je trouwens een 500 meter lang rif, dat zich prima leent voor een duiktripje.

Wil je wat verder weg? Het resort ligt op ongeveer 40 kilometer van de hoofdstad Santo Domingo. Deze stad leent zich uitstekend voor een dagje cultuur snuiven. De binnenstad staat namelijk op de Werelderfgoedlijst van UNESCO! Door het koloniale verleden (de Spanjaarden hebben er een tijd gezeten) vind je er mediterrane architectuur en mooie kathedralen. Met dank aan de shuttledienst van Don Juan Beach Resort kunt je een keer per week kosteloos afreizen naar Santo Domingo.

Dit zijn de details: 

Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Delta Air Lines
Tussenstop: Nee
Prijs: €836 per persoon

Bekijk deal