Goedkope vakantie boeken

Goedkoop all inclusive aan zee op het zonnige Kreta

Goedkoop all inclusive aan zee op het zonnige Kreta
€394

Bekijk deal

Spot goedkoop all inclusive voor maar €394 per persoon een dikke 8 dagen direct aan de Griekse zee op Kreta! De naam zegt al genoeg: Hotel Horizon Beach! Dit schitterende uitzicht zal je altijd bij blijven. Dit is precies wat je verwacht van een vakantie Griekenland.

Hotel Horizon Beach ligt heerlijk direct aan zee en beschikt over veel faciliteiten waardoor de hele familie zich uitstekend kan vermaken. Vanaf het brede terras heb je een geweldig uitzicht over de baai van Stalis en Malia en het bergachtige achterland!

Stalis Kreta 
Via een voetpad loop je gemakkelijk naar het sfeervolle centrum en zandstrand van Stalis, met leuke barretjes, restaurants en winkeltjes. Het hotel ligt ook op een korte afstand van het levendige Chersonissos. Met de bus, die vlakbij het hotel stopt, ben je er zo!

Hotel Horizon Beach is een nette 3 sterren accommodatie en beschikt over 3 zwembaden uitgerust met een ruim zonneterras met ligbedden en parasols. Het hotel, gelegen aan een heuvel, direct aan zee, beschikt over kamers met een panoramisch uitzicht op de baai van Stalis. Hotel Horizon Beach beschikt ook over een sfeervol restaurant, poolbar en een beachbar. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in het aparte kinderbad en speeltuin.

 

 

Dit zijn de details:

Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam naar Heraklion
Prijs: €394 per persoon (All inclusive)

Bekijk deal