Goedkope vakantie boeken

Last minute naar Alanya voor €244,-

Last minute naar Alanya voor €244,-
€244

Bekijk deal

Even lekker 8 dagen genieten van zon, zee en strand in Alanya? Dat kan met deze aanbieding! Je verblijft 8 dagen in het centrum van Oba net buiten Alanya. Je logeert in het gerenoveerde appartement Mitos waar vandaan je zo het prachtige strand op loopt.

appartement Mitos Alanya

Drie-sterren appartement Mitos heeft alles te bieden wat je nodig hebt voor een relaxte vakantie in Turkije. De kamers van het appartement zijn allen ruim en modern ingericht, je kunt gebruik maken van het zwembad en het goudgele strand ligt op loopafstand van je kamer. In het appartement is een bar waar je overdag en in de avond terecht kunt voor je drankjes. Het personeel van apaprtement Mitos is zeer gastvrij en vriendelijk.

appartement Mitos

Ligging

Het appartementencomplex Mitos ligt op ongeveer 4 kilometer afstand van de stad Alanya. Het appartement ligt in een levendige omgeving waar genoeg gezelligheid te vinden is. Niet ver van het appartement zijn goede restaurants te vinden en ook als je nog een drankje wilt doen is daar genoeg gelegenheid voor.

appartement Mitos

Kamers appartement Mitos

De kamers van appartement Mitos zijn niet lang geleden allemaal gerenoveerd en zijn ruim en modern ingericht. De 2 kamer appartementen hebben 5 slaapplaatsen en er is een mogelijkheid om een kamer voor 1 persoon te boeken. De kamers hebben een keuken met balkon, een eigen badkamer, de twee persoons kamers hebben een kitchenette en alle kamers zijn voorzien van een individuele airconditioning.

Vakantie Alanya

Een vakantie vieren in Alanya staat garant voor een zorgloze vakantie. Met het heerlijke klimaat kun jij alle dagen van het mooie strand genieten. Wil je een dag wat anders doen? Ook dat kan als je in Alanya bent, er zijn genoeg mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken.

Haven Alanya 

Ga eens naar de haven van Alanya deze heeft een mooie lange boulevard waar je heerlijk kunt slenteren en genieten van al het moois wat hier te zien is. Vooral in de avond is het behoorlijk druk met mensen die willen genieten van het bruisende uitgaansleven van Alanya. 

Oude centrum

Als je naar de haven van Alanya gaat bezoek dan ook meteen het oude centrum van de stad. Hier kun je eten in een van de authentieke restaurantjes welke er te vinden zijn, de kleine winkeltjes bezoeken en je proeft hier echt de sfeer die Alanya zo aantrekkelijk maakt.

Kleopatra strand

Kleopatra strand

De kustlijn van Alanya is maar liefst 100 kilometer lang! De meest bekende stranden zijn te vinden in het westen van Alanya hier ligt namelijk het Kleopatra strand. De naam heeft dit strand te danken aan het feit dat Cleopatra VII dit strand van haar Romeinse minnaar Marcus Antonius cadeau kreeg.

Ook zo een zin om deze heerlijke vakantiebestemming te gaan bezoeken? Wacht dan niet langer en boek jouw vakantie naar Alanya vandaag nog!

Bekijk deal