Goedkope vakantie boeken

Goedkoop naar het Caribische eiland Curacao!

Goedkoop naar het Caribische eiland Curacao!
€599

Bekijk deal

Een heerlijke vakantie op Curaçao begint hier! Curacao heeft zoveel moois te bieden en als je eens iets heel anders wil dan een vakantie naar Portugal of Spanje dan is dit een echte aanrader. Het populaire viersterren Livingstone Jan Thiel Resort ligt tegenover het fantastische strand van Jan Thiel waar je lekker van de warme zon kunt genieten. Bovendien biedt het verschillende faciliteiten, waaronder een zwembad met kinderbad. Houd je van snorkelen of duiken? Ook dan zit je hier goed! Ontdek zelf waarom jaarlijks heel veel tevreden gasten terugkeren.

Op ongeveer 300 meter van Livingstone Jan Thiel Resort ligt Jan Thiel Plaza. Hier vind je een fitnessruimte, diverse restaurants, winkels en ijssalons, maar ook een wellnesscentrum en nu zelfs een casino. Voor een dagje of avondje uit tijdens een verblijf in Livingstone Jan Thiel Resort kun je hier zeker eens naartoe gaan. Verder is er in de Jan Thiel Baai een supermarkt waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Het centrum van Willemstad ligt op ongeveer 10 km afstand van Livingstone Jan Thiel Resort. 

Livingstone Jan Thiel Resort beschikt over zo'n 125, kamers appartementen en villas. De kamers zijn standaard voorzien van een televisie, minibar, gratis WiFi, airco, koffiezetapparaat, badkamer met douche en toilet en een balkon of zitje.

De Babay appartementen zijn standaard voorzien van een woon-slaapkamer, een aparte slaapkamer, keuken, televisie, kluisje, gratis WiFi, airco, parkeerplaats, badkamer met douche en apart toilet en een terras met zitje. De Rif Azul appartementen zijn gelijkwaardig, maar liggen rondom het zwembad van Livingstone Jan Thiel Resort. Je hebt daarnaast bij Livingstone Jan Thiel Resort de keuze uit twee soorten villa’s. De Antigua Villa beschikt over een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een keuken, tv, kluisje, gratis WiFi, airco, berging, parkeerplaats, badkamer met bad of douche en apart toilet en een terras met tuinset. De Lagun villa’s van Livingstone Jan Thiel Resort zijn voorzien van een extra badkamer.

Ultiem relaxen kan aan het zwembad van Livingstone Jan Thiel Resort. Hier kun je een duik nemen en plaatsnemen op een ligbedje. Er zijn ook gratis badhanddoeken en parasols. Geniet van de warme zon op je gezicht terwijl de kinderen plezier maken in het aparte kinderbad van Livingstone Jan Thiel Resort. Ze kunnen ook meedoen aan het animatieprogramma of spelen in de grote speeltuin.

Livingstone Jan Thiel Resort heeft ook een eigen duikcentrum. Ontdek met ervaren instructeurs de onderwaterwereld van Curaçao en laat je verrassen door verschillende vissoorten en kleurrijk koraal. Je hebt ook de kans om een duikbrevet te halen.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 7 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Prijs: €599 per persoon

Bekijk deal