Goedkope vakantie boeken

All-inclusive pret voor het hele gezin aan de Turkse Rivièra

All-inclusive pret voor het hele gezin aan de Turkse Rivièra
€395

Bekijk deal

Iedereen zal zich amuseren in Long Beach Resort Hotel & Spa aan de Turkse Rivièra. Niet alleen beschikt dit kindvriendelijke 5 sterren resort over een groot aquapark, er is ook een mooi animatieprogramma én een uitgebreide all inclusive formule.

Maar liefst 5 sterren heeft Long Beach Resort Hotel & Spa en dat is zeker ook te danken aan de ligging. Het hotel ligt direct aan het strand, bereikbaar via een voetgangerstunnel, dus zeer veilig voor kinderen. In Alanya, op een kleine 20 km afstand, kun je strand en zon moeiteloos combineren met cultuur en winkels. Ook voor een bruisend nachtleven ben je aan het goede adres in het historische centrum én het havengebied. Kortom er is genoeg te beleven tijdens een verblijf in Long Beach Resort Hotel & Spa.

Long Beach Resort Hotel & Spa verwelkomt kinderen met alle liefde. Niet alleen vind je op het resort zelf 5 buitenzwembaden en 1 binnenzwembad, aan het strand vind je ook nog eens het eigen aquapark! Met een groot aanbod aan glijbanen zullen kinderen zich geen moment vervelen. Mocht dat onverhoopt toch gebeuren dan biedt Long Beach Resort Hotel & Spa nog een speeltuin, kermis, miniclub en in de avonduren een discotheek. Terwijl kinderen zich zonder moeite vermaken, kunnen oudere gasten plaats nemen op de gratis ligbedjes met parasols aan een van de zwembaden.

Honger gekregen? Kies uit een van de 6 restaurants, 10 bars of 2 snackbars van Long Beach Resort Hotel & Spa. Verblijft u all-inclusive dan zitten de buffetmaaltijden, snacks en lokale (non)alcoholische dranken inbegrepen. Daarnaast zijn er genoeg wellness- en sportmogelijkheden. Wat dacht je van voetbal, tennis, fitness of beachvolleybal?

Dit zijn de details:

Reisperiode: 4 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Prijs: €395 per persoon (All inclusive)

Bekijk deal