Goedkope vakantie boeken

Adults Only 4 sterren hotel op het prachtige Gran Canaria

Adults Only 4 sterren hotel op het prachtige Gran Canaria
€409

Bekijk deal

Op het prachtige eiland Gran Canaria staat het uitstekende Hotel SENTIDO Gran Canaria Princess. Dit 4 sterren all-inclusive hotel betreft een 'Adults Only' hotel wat betekend dat u hier geen spelende kinderen zal tegenkomen en volledig tot rust kan komen en kan genieten van de uitstekende tropische weersomstandigheden.

Het Hotel SENTIDO Gran Canaria Princess is centraal geleden op Gran Canaria en heeft diverse mogelijkheden tot volledige ontspanning. Geniet samen met een drankje in de poolbar of kom volledig tot rust in het bubbelbad. Ook aan een heerlijke maaltijd zal het u niet ontgaan bij het buffetrestaurant met diverse thema-avonden en show-cooking activiteiten.

Het hotel ligt op ca 1km van het strand van Playa del Inglés en u vindt 2 winkelcentrums en uitgaanscentrums in een straal van 1km van uw hotel. Een heerlijk dagje shoppen of een nacht doorbrengen in één van de discotheken in de buurt hoort zeker tot de mogelijkheden.

In Hotel SENTIDO Gran Canaria Princess verblijf je natuurlijk all-inclusive, maar indien gewenst kunt u ook half pension of logies boeken en zodoende iedere avond een nieuw restaurant op het prachtige eiland Gran Canaria ontdekken. Indien u geniet van het buffetrestaurant van het hotel dient u gepast gekleed te gaan, een zwembroek wordt hier niet geaccepteerd.

In het eigen snackrestaurant kunt u genieten van een overheerlijk drankje of een lekker tussendoortje.

Alle kamers van Hotel SENTIDO Gran Canaria Princess beschikking over een eigen Airconditioning en TV (inclusief Nederlandse zenders). Het zwembad genoeg gezien? Dan kunt u vanaf uw balkon nog even genieten van het prachtige uitzicht en de ondergaande zon.

Extra tip! Bij Hotel SENTIDO Gran Canaria Princess heeft u de mogelijkheid om zelf uw kussen uit te kiezen. Dankzij het kussenmenu kunt u zelf kiezen hoe zacht, of hoe hard uw kussen moet zijn. Een absolute aanrader om heerlijk op weg te dromen.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 6 dagen
Verzorging: All Inclusive
Luchthaven: Schiphol
Prijs: €409 per persoon

Bekijk deal