Goedkope vakantie boeken

Direct aan het strand verblijven in Lanzarote

Direct aan het strand verblijven in Lanzarote
€320

Bekijk deal

Wil je direct aan het strand verblijven en op vakantie naar Lanzarote? Ga dan naar Hotel Beatriz Playa & Spa, waar zon, zee, strand en relaxen op nummer 1 staan. Het 4 sterren hotel beschikt over meerdere zwembaden, restaurants en wellness-, sport- en kids faciliteiten. En je kunt er ook nog eens verblijven op basis van all inclusive!

Hotel Beatriz Playa & Spa ligt direct aan het strand. Op ongeveer 300 meter van het htoel ligt het centrum van Matagorda met meerdere winkels, restaurants en bars. Heb je zin in meer gezellige drukte? Ga dan naar de grootste badplaats van Lanzarote; Puerto del Carmen, op ongeveer 6 km afstand.

De 400 kamers van Hotel Beatriz Playa & Spa zijn voorzien van een tv, airco, balkon of terras en een badkamer met bad of douche. Tegen een kleine toeslag zijn er gerenoveerde kamers of kamers met zeezicht te boeken. De superiorkamers van Hotel Beatriz Playa & Spa beschikken over meer ruimte, een luxere inrichting zijn te boeken met zeezicht. De comfort plus kamers liggen op de bovenste verdiepingen en bieden zeezicht!

Hotel Beatriz Playa & Spa beschikt over 2 zwembaden waar je heerlijk in rond kunt relaxen en zwemmen. Neem vervolgens plaats op het zonneterras inclusief ligbedden en parasols. Vermaak is er ook voor de jongste vakantiegangers. Zij spetteren in het kinderbad of hebben plezier in de speeltuin of miniclub van Hotel Beatriz Playa & Spa.

Honger gekregen? Ga naar het buffet of à la carte restaurant van Hotel Beatriz Playa & Spa. Er zijn daarnaast verschillende bars waar je een heerlijk drankje kunt bestellen. Verblijf je op basis van all inclusive? Dan zijn ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, snacks en geselecteerde (non) alcoholische dranken bij de som inbegrepen.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 4 dagen
Verzorging: Logies + ontbijt
Luchthaven: Schiphol
Prijs: €320 per persoon

Bekijk deal