Goedkope vakantie boeken

Breng je herfstvakantie door in Mallorca voor een bodemprijs!

Breng je herfstvakantie door in Mallorca voor een bodemprijs!
€378

Bekijk deal

Maak kennis met het geweldige Spaanse eiland Mallorca tijdens een verblijf in het 3 sterren Blue Sea Arenal Tower. Mallorca behoort net als Ibiza en Menorca tot de Balearen. Vanaf het grote dakterras met zwembad geniet je van een heerlijk uitzicht over zee. Voor maar €378 kun je all inclusive onbeperkt genieten van de aangeboden buffetmaaltijden, snacks en drankjes!

Blue Sea Arenal Tower ligt in het centrum van El Arenal. In de directe omgeving vind je meerdere restaurants, bars en winkelts. Het zandstrand vind je op ongeveer 600 m van het hotel. Wil je meer van het eiland zien? Huur dan een auto, fiets of motor tijdens een verblijf in Blue Sea Arenal Tower. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de hoofdstad Palma de Mallorca, op slechts 15 km van het hotel.

Blue Sea Arenal Tower beschikt over dik 150 kamers. Deze kamers zijn voorzien van een tv, gratis WiFi, kluisje, airco, balkon of terras en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Tegen betaling van een kleine meerprijs boek je kamers met zeezicht.

Op Mallorca schijnt bijna altijd de zon! Een verkoelende duik in 1 van de 2 zwembaden van Blue Sea Arenal Tower is dan ook geen overbodige luxe. Het ene zwembad bevindt zich op het dakterras van het hotel en biedt een geweldig uitzicht op zee. Rondom beide zwembaden van Blue Sea Arenal Tower staan natuurlijk genoeg ligbedden en parasols klaar.

Blue Sea Arenal Tower beschikt over een restaurant, snackbar bij het zwembad en een lobbybar met airco. Verblijf je all inclusive? Dan zijn ontbijt, lunch en dinerbuffet, snacks en warme en koude (alcoholische) drankjes natuurlijk bij de prijs inbegrepen!

Dit zijn de details:

Reisperiode: 6 dagen
Luchthaven: Keulen
Prijs: €378 per persoon (All inclusive)

Bekijk deal