Goedkope vakantie boeken

Kleinschalig hotel middenin Sevilla!

Kleinschalig hotel middenin Sevilla!
€175

Bekijk deal

De Spaanse stad Sevilla is een van de mooiste en interessantste Europese steden. Ze staat bol van de historie en cultuur en je kunt er genieten van de lekkerste tapas en wijnen. Boek daarom snel deze stedentrip in maart, voor maar €175 per persoon!

Casual Sevilla de las Letras is een bijzonder, kleinschalig en modern hotel. Het is gevestigd in een origineel Sevilliaans huis dat dateert uit 1909 en geïnspireerd op de kunst van de literatuur. Door het gehele hotel staan boeken, is het niet als kunstobject dan wel als leesvoer. Laat je inspireren door de gedichten van Gustavo Adolfo Becquer of door de verhalen van William Shakespeare.

Het hotel staat middenin Sevilla, dichtbij één van de meest moderne bezienswaardigheden van de stad: Metropol Parasol. De treden van Metropol Parasol zijn vooral een ‘hangplek’ voor de locals en toeristen beklimmen deze ‘parasols’ vaak om te genieten van het prachtige uitzicht over de stad. Tevens zijn de bekendste winkelstraten om de hoek van Casual Sevilla de las Letras te vinden, dus ga gerust een dagje shoppen! Wil je meer cultuur opsnuiven tijdens deze stedentrip? Binnen tien minuten ben je in het oude centrum van de Andalusische stad, waar meer historische bezienswaardigheden te vinden zijn. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het prachtige paleis Real Alcázar of beklim de toren van de kathedraal. De kathedraal is sowieso de moeite waard om van binnen te bekijken, want hier vind je o.a. het graf van Columbus!

Alle kamers van Casual Sevilla de las Letras hebben een eigen badkamer en prachtig uitzicht op de Andalusische tuin. Verder beschikken de kamers over gratis WiFi, tv, airco, föhn en alle andere standaard voorzieningen. Het leuke aan Casual Sevilla de las Letras is dat elke kamer zijn eigen thema heeft. Dit thema is overal in doorgevoerd, van het behang tot aan de accessoires, alles past bij elkaar. Na het ontwaken kun je gebruikmaken van het uitgebreide ontbijtbuffet met verse broodjes, broodbeleg, zoete broodjes, verse sappen en koffie. Overigens heb je niet alleen hier gratis WiFi, het is ook mogelijk om in de hele stad WiFi tot je beschikking te hebben! Vraag even naar de juiste instellingen bij de receptie.

Casual Sevilla de las Letras is een kleinschalig hotel, gelegen in het centrum van Sevilla en alles is op loopafstand gelegen. Dit hotel is daarmee een heerlijk startpunt voor jouw stedentrip Sevilla, of je de stad nu te voet of met het openbaar vervoer wilt verkennen.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 3 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €175 per persoon

Bekijk deal